HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ocak 2019 Pazar Saat: 14:59

'2 MİLYON ESNAF VE AİLELERİNİN GÖZÜ YENİ PAKETTE'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın önümüzdeki günlerde esnaf ve sanatkarlar için özel bir paket açıklayacak olmasının sevindirici olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Esnaf ve Sanatkarımız için yeni
'2 MİLYON ESNAF VE AİLELERİNİN GÖZÜ YENİ PAKETTE'

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın önümüzdeki günlerde esnaf ve sanatkarlar için özel bir paket açıklayacak olmasının sevindirici olduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Esnaf ve Sanatkarımız için yeni hazırlanacak olan paketi  2 milyona yakın esnaf ve sanatkarımız büyük bir heyecanla beklemektedir' dedi.

 

-'STOPAJ VERGİSİ KALKMALI, PRİM GÜN SAYISI DÜŞMELİ'

 

Başta parakende sektörünü düzenleyen yasanın güncellenmesi, emeklilikte prim gün sayısının 7 bin 200 güne düşürülmesi olmak üzere bir çok konuda iyileştirme beklediklerini ifade eden Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu  (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Berat Albayrak'ın esnafımızla ilgili yaptığı açıklamalar 2 milyona yakın esnafımızda büyük bir sevinçle karşılandı. Şu anda sosyal güvenlikte norm birliği ile birlikte SSK'lılar gibi Bağ-Kurlu esnafımızın da 7 bin 200 günde emekli olması bekleniyor. En önemlisi tüm esnaf kollarını ilgilendiren perakende sektörünü düzenleyen yasanın kurallarının yeniden konulmasıdır. Bununla birlikte iş yeri kiralarında stopaj uygulamasının kaldırılması, çıraklıkta geçen sürelerin emekliliğe sayılması, sıfır faizli cansuyu kredisi verilmesi, sicil affı çıkarılması ve korsan taşımacılıkla mücadele gibi önemli konuların bir an önce bu pakete girmesini bekliyoruz' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : '2, MİLYON, ESNAF, VE, AİLELERİNİN, GÖZÜ, YENİ, PAKETTE'

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız