HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ocak 2019 Pazar Saat: 12:46

KOŞU VE BİSİKLET YOLU PROJESİ BİTME AŞAMASINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa da Atatürk Parkı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi tamamlanma aşamasına geldi. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sa
KOŞU VE BİSİKLET YOLU PROJESİ BİTME AŞAMASINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa da Atatürk Parkı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi tamamlanma aşamasına geldi. Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Engin Tekintaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
  Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığından alınan bilgilere göre ilçemizin sahilinde, 2.5 km uzunluğundaki sahilde 2.70 metre genişliğinde bisiklet yolu ve 3.5 metre genişliğinde koşu yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

  Kente spor yapma ve hareket etmeyi teşvik etme amaçlı yapılan Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işinde asfalt uygulamasının boyama imalatının kaldığı bildirildi.

“SOSYAL YAŞAM ALANLARI ARTIYOR “

Ordu Büyükşehir Belediyesi  Fatsa ilçesinde başlattığı Bisiklet ve Koşu Yolu Yapım işi ile projelerine bir yenisini daha ekliyor. Son olarak sahil boyunca 5 metre yüksekliğinde 115 adet dekoratif aydınlatma direğinde ışıklandırma işi de tamamlandı.

  Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe yapılan çalışmayla Fatsa’nın modern bir sosyal yaşam alanına kavuşacağını ifade ederek, “Bu çalışmanın bir benzerine Büyükşehir Belediyemiz Altınordu ilçemizde Akyazı ve 19 Eylül Atatürk Rıhtımı’nda yapmış ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. İlçemizin sosyal yaşam alanlarını artırmak adına inşallah çok yakında Fatsa’da hayata geçirmiş olacağız.” dedi.

PROJE 10 BİN 580 METREKARE ALAN ÜZERİNDE UYGULANACAK

Proje 10 bin 580 metrekare alanda uygulanıyor. Başkanımız Aktepe, “10 bin 580 metrekare alan içerisinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği 2.5 km uzunluğundaki sahilde, 2.70 m genişliğinde bisiklet yolu ve 3.5 metre genişliğinde koşu yolu yapılıyor. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Engin Tekintaş ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : KOŞU, VE, BİSİKLET, YOLU, PROJESİ, BİTME, AŞAMASINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız