HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Haziran 2016 Perşembe Saat: 10:53

ULUGÖL’E 20 BUNGALOV

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.
ULUGÖL’E 20 BUNGALOV

Ordu’nun en güzel mesire alanlarından ve turistik yerlerinden biri olan Ulugöl’e Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 adet bungalov ev yapıldı.

Gölköy ziyareti sırasında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk göl çevresine yapılan bungalovları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Türkiye'nin 36. tabiat parkı olan Ulugöl'ü ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin her yıl artış gösterdiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Buraya gelenlerin ya da gelmek isteyenlerin en önemli beklentisi konaklayabilecekleri bir alandı. Biz de bu beklentiye kayıtsız kalamadık ve 10 adet bungalovun yapımına katkı sağladık. Turistler, Trabzon Uzungöl’de olduğu gibi geceleri burada da konaklayarak aileleri ile hoş vakit geçirebilecekler” dedi.

Bungalovların yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yılmaz, önümüzdeki günlerde gölün çevresine 10 adet bungalovun daha inşa edileceğini müjdeleyerek; “Ordu’nun turizm potansiyelinin tanıtılması için böyle bir çalışma gerekliydi. Bu proje sayesinde ilimize gelen misafirler, birkaç gün daha kalıp Ulugöl’ün güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı bulabilecek. Bu kapsamda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Sessiz, sakin ve doğayla baş başa bir tatil için en güzel mekânların başında gelen Ulugöl’ün adeta cennetten bir köşe olduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, bundan sonra turistlerin değişik aktivitelerde bulunup hoş vakit geçirebilmesi için gerekli altyapı ve tesisi bölgeye kazandıracaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaz döneminde herkesi Ulugöl'de piknik yapmaya davet etti. (HABER MERKEZİ)

 

Anahtar Kelimeler : ULUGÖL’E, 20, BUNGALOV

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız