HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ocak 2019 Salı Saat: 10:40

ODA BAŞKANLARI ZONGULDAK’TA TOPLANDI

42.Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Zonguldak Mali Müşavirler Odası Ev Sahipliğinde Zonguldak’da düzenlendi. Zonguldak’da düzenlenen ve mesleki konularda bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan
ODA BAŞKANLARI ZONGULDAK’TA TOPLANDI

42.Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı Zonguldak Mali Müşavirler Odası Ev Sahipliğinde Zonguldak’da düzenlendi.

Zonguldak’da düzenlenen ve mesleki konularda bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Karadeniz SMMM Odaları Platformu Başkanı Yücel Akdemir’in yanı sıra Karadeniz SMMM Oda Başkanları ve Oda Yöneticilerinin Katılımı ile 12 Ocak Cumartesi Günü Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştirildi.

42’inci Karadeniz Odaları Toplantısına Ordu Mali Müşavirler Odasını Temsilen Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş, Oda Sekreteri Mehmet Ender Sönmez ve Oda Saymanı Orhan Murat Gür katıldı.

Toplantıda ilk olarak mesleki konularda bilgilendirme yapılan toplantıda; 82. Başkanlar Kurulu Toplantısı ve Sürekli Mesleki Eğitim Çalışmalarının Değerlendirilmesi, asgari ücret tarifesinin değerlendirilmesi, 2019 yılı bütçesi ve Genel Kurullardan geçecek 2020-2021-2022 yılları bütçelerinin değerlendirilmesi, diğer eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi konusundaki gelişme ve sonuçları içeren beş maddelik gündem görüşüldü.

Zonguldak SMMM Odası Başkanı Polat Sezgün; ‘‘42. Karadeniz oda başkanları toplantımıza,  kömürün çeliğe harman olduğu, emeğin başkenti Zonguldak’a hoş geldiniz diyor sizleri şahsım ve kurullarım adına sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. 42. Karadeniz Oda Başkanları toplantımızın meslek camiamıza fayda sağlamasını temenni eder hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım. Gerçekleştirdiğimiz toplantı için öncelikle Karadeniz Platform Başkanı Yücel Akdemir başta olmak üzere TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan’a ve katılım gösteren Oda Başkanlarımıza çok teşekkür ederim.’’dedi. 

Oda Başkanları sırasıyla mesleki sorunlarla ilgili görüşlerini açıkladı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, " 1.ncisi 1993 yılında Ordu’da gerçekleştirilen Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı’nın, 42.ncisini Zonguldak SMMM Odası ev sahipliğinde Zonguldak’ta gerçekleştirdik. Bu vesile ile Zonguldak’ta olmaktan mutluluk duyuyorum. Karadeniz Odalarının birlikteliği, mesleki sorunlara karşı birlikte çözüm üretilmesi anlamında bu oluşumu çok önemsiyorum.’’dedi.

42'inci Karadeniz Oda Başkanları Toplantısı sonrasında yaptığı değerlendirmede şu açıklamalarda bulundu.  ‘‘Meslekte yaşanan gelişmeleri oda başkanları olarak birlikte değerlendirdik. Sürekli Mesleki Geliştirme Eğitimleri tüm üyeler nezdinde gerçekleştirilerek mesleki bilgi birikiminin aynı düzeye getirilmesi yönünden önem taşımaktadır.   Bu eğitimlerin ücretsiz gerçekleştirilmesinin daha doğru olacağı ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Katılanlara katkı verenlere ve Zonguldak SMMM Odası’na yapmış olduğu ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ODA, BAŞKANLARI, ZONGULDAK’TA, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız