HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 10:57

ÇEVRE YOLU GÜN SAYIYOR

Bir yılı aşkın süredir heyelan nedeniyle açılışı geciken ve Orduda şehir içi trafik yükünü azaltacak, muhtemel trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçecek çevre yolunun ilk
ÇEVRE YOLU GÜN SAYIYOR

Bir yılı aşkın süredir heyelan nedeniyle açılışı geciken ve Ordu'da şehir içi trafik yükünü azaltacak, muhtemel trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçecek çevre yolunun ilk etabının açılış tarihi belli oldu.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Çevre Yolu için tarih verdi. Gündoğdu Çevre Yolunun ilk etabının Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında açılacağını söyledi. 

1.9 MİLYAR TL’LİK DEV YATIRIM 

         AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada, Ordu’da şehir içi trafik yükünü azaltacak, muhtemel trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçecek olan Çevre Yolu için 1.9 milyar TL’lik yatırım yapıldığını 

şimdiye kadar 1 milyar TL’nin üzerinde harcama gerçekleştirdiğini aktardı.

ÇEVRE YOLU AÇILIYOR 

Milletvekili Gündoğdu yaptığı açıklamada “Toplam uzunluğu 21.4 kilometre olan Ordu Çevre Yolu’nun 10.7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Eğimin dik olması ve yoğun yağış sonucu oluşan heyelan riski çalışmaları zorlaştırsada ekipler özverili çalışmaları ile Çevre Yolunun ilk etabını tamamladı. Şubat ayı sonu veya Mart ayı başında Ordu Çevre Yolumuz hizmete açılacak. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi. 

Fatsa-Altınordu arasını kapsayan Ordu Çevre Yolu ilk etabının güzergahı hakkında da bilgi veren  Gündoğdu “Çevre Yolu, Perşembe kavşağından başlayacak. Terzili Mahallesi sınırları içerisinden geçerek sahil yoluna bağlanacak. Açılısı yapılacak olan ilk etapta toplam uzunluğu 6.5 kilometre olan 3 adet çift tünel, uzunluğu 44 metre olan bir köprü, uzunluğu 2,5 km olan 5 adet çift köprü, 2 tanesi köprülü olmak üzere 6 adet kavşak bulunuyor.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ÇEVRE, YOLU, GÜN, SAYIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız