HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ocak 2019 Çarşamba Saat: 10:58

OCAK; “HATİPLİ’DE ARTIK ‘OCAK’LAR TÜTECEK”

Hatipli Mahallesi Muhtar Adayı Bülent Ocak, beraberinde ki heyetle birlikte gazetemize ve Kanalordutv. Stüdyolarına ziyarette bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü tarafından karşılanan muhtar adayı Bülent Ocak, Hatipli Mahallesinde göreve
OCAK; “HATİPLİ’DE ARTIK ‘OCAK’LAR TÜTECEK”

Hatipli Mahallesi Muhtar Adayı Bülent Ocak, beraberinde ki heyetle birlikte gazetemize ve Kanalordutv. Stüdyolarına ziyarette bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü tarafından karşılanan muhtar adayı Bülent Ocak, Hatipli Mahallesinde göreve hazır olduğunu belirterek projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ocak, ziyarette yaptığı değerlendirmede; “Hatipli’de artık ocaklar tütecek. Hatipli, Altınordu’nun kırsalında unutulmuşluktan kurtulan bir mahalle olacak. Biz ekibimizle birlikte elimizde ki projelerimizle birlikte öncelikle istihdam ve kalkınmaya yönelik hamlelerimizle göreve talibiz. Muhtarlığın yalnız mühürden olmadığını ispat etmek üzere geliyoruz. Sosyal projelere ve istihdama ayrı bir önem vermekteyiz.

Özellikle gençlerimizle alakalı önemli planlarımız var. Diplomalı gençlerimizi üretime ve istihdama kazandırmak adına bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Eğitime de ne kadar önem verdiğimizi mührü alınca ispat edeceğiz. İlimiz sınırları dışında okuyan üniversiteli gençlerimize il dışında yurt ve burs konusunda da gereken hizmetleri sunacağız.

İstihdam ve yatırım konularında da mahallemizde ortak akıl ile birlikte kararlar alarak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Şu an ki çalışmalarımızda Hatipli Mahallemizin bütün eksiklerini tespit etmiş bulunmaktayız. Bu eksikleri görev bana tevdi edildiğinde ekibimle birlikte mahallemizde birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz. Hatipli, 1 Nisan’dan itibaren üzerinde ki ölü topraktan sıyrılmış, makus talihini yıkmış bir şekilde yeniden ayağa kalkacaktır. Söz veriyoruz, mahallemiz destek verir, güven duyarsa bu güveni asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz yazı işleri müdürü ve Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın’da, Hatipli Mahallesi Muhtar adayı Bülent Ocak ve ekibine başarılar dileyerek, gazetemiz ve televizyonumuzun tesislerini gezdirerek yazılı ve görsel basın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ekibimize de başarılar dileyen Ocak, projelerini önümüzde ki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını da sözlerine ekledi. 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız