HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2019 Perşembe Saat: 10:59

GENÇLER EL ELE OKUYOR GELECEK GÜZELLEŞİYOR PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü; Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa ve Altınordu ilçelerimizdeki ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere yö
GENÇLER EL ELE OKUYOR GELECEK GÜZELLEŞİYOR PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü; Ünye, İkizce, Çaybaşı, Fatsa ve Altınordu ilçelerimizdeki ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere yönelik yapılan  “Gençler El Ele Okuyor Gelecek Güzelleşiyor Projesi”  ödül töreni yapıldı.

“Gençler El Ele Okuyor Gelecek Güzelleşiyor Projesi” ile Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Kulübü Derneği tarafından 5501 kitap, ilimizin Altınordu, Ünye, Fatsa, İkizce, Çaybaşı ilçelerinde öğrenim gören 5.501 ortaokul ve lise öğrencisine hediye edilerek öğrencilerin okudukları bu kitapların özetleri ile yarışmaya katılmaları sağlandı. Yarışma sonucunda Altınordu, Ünye, Fatsa, İkizce, Çaybaşı ilçelerinden toplam 198 öğrenci ödül almaya hak kazandı.

Ödül töreninde açış konuşmasını Ünye El Ele Kültür, Sosyal Araştırma ve Spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uygun yaptı. Açış konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ kürsüye çıkarak görüş ve düşüncelerini dile getiren konuşmasını yaptı. Kutlu Tekin BAŞ yaptığı konuşmasında okumanın önemine değinirken, “Bu son dönemde katıldığım en güzel programlardan bir tanesidir. Çünkü içerisinde kitap ve kitap okuma barındırıyor. Öncelikle projenin yürütüldüğü ilçeler İkizce, Çaybaşı, Fatsa, Ünye ve Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü arkadaşlarıma ve ekibine bu projeye destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Okuma ve okuduğunu anlama kültürü çocuklarımızın birçok kabiliyetini arttıracaktır. Bu nedenle okuma konusunda gelen her türlü teklife açığız. Ben bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize de ömür boyu başarılar diliyorum hepsinin yüreğinden öpüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenlenen törende Altınordu, Ünye, Fatsa, İkizce, Çaybaşı ilçelerindeki ortaokul ve liselerden ilçelerinde ilk üç dereceye giren toplam 30 öğrenciye ödül verildi.

 Öğrencilerin hazırladığı özetleri inceleyen ve değerlendiren, ilçelerimizdeki Türk Dili ve Edebiyatı ve Türkçe öğretmenlerinden oluşan komisyon başkanlarına plaket verilirken komisyon üyelerine de teşekkür belgeleri verildi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız