HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2019 Cumartesi Saat: 10:10

ÜNYE TRİATLONU 13-14 TEMMUZ’DA

Ünye Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen Ünye Triatlonu ile ilgili protokol imzalandı. 13-14 Temmuz tarihlerinde Ünye’de gerçekleştirilecek yarışlarda bu yıl aynı zamanda milli takım seçmeleri de ya
ÜNYE TRİATLONU 13-14 TEMMUZ’DA

Ünye Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen Ünye Triatlonu ile ilgili protokol imzalandı. 13-14 Temmuz tarihlerinde Ünye’de gerçekleştirilecek yarışlarda bu yıl aynı zamanda milli takım seçmeleri de yapılacak.

 

ÜNYE TRİATLONU 13-14 TEMMUZ’DA

Ünye’ye gelen Türkiye Triatlon Federasyonu As Başkanı Serkan Şimşek, Ünye’nin Türkiye’nin en iyi 2 parkurundan birine sahip olduğunu ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek altyapısı olduğunu belirtti.

 

Ünye Belediyesi’nin girişimleriyle 2017 yılında ilki özel olarak gerçekleştirilen yarışlara Türkiye Triatlon Federasyonu gözlemci olarak katılmıştı. 2017 yılında yapılan yarışlarda parkurun beğeni toplaması üzerine geçtiğimiz yıl Federasyonun resmi organizasyonu ile Triatlon yarışları gerçekleştirilmiş ve Ünye’de ki yarışlarda 223 yarışmacı ter dökmüştü.

 

13-14 Temmuz 2019 tarihinde 2 gün gerçekleştirilecek olan yarışlarda M3, Yıldız, Genç, Elit, Paratriatlon ve Yaş Grupları olmak üzere 6 kategoride mücadele sergilenecek.

 

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ÜNYE’DE YAPILACAK

 

Türkiye Triatlon Federasyonu bu yıl ayrıca Ünye’de milli takım seçmeleri de gerçekleştirecek. Bu nedenle bu yıl Ünye Triatlonu’na 500’ün üzerinde sporcunun katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, Ünye’nin tanıtımı açısından kültürel ve sportif faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti. Spor turizminin son yıllarda popüler hale geldiğini ve Ünye’nin mevsimsel ve coğrafik yapısı nedeniyle spor turizmine yatkın bir kent olduğunu söyleyen Sezgül, bu minvalde bu tür organizasyonların Ünye’ye ciddi kazanımlar getireceğini belirtti.

 

Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokole Türkiye Triatlon Federasyonu As Başkanı Serkan Şimşek, Ünye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevdal Toprak ve Türkiye Triatlon Federasyonu Basın İcra Kurulu Üyesi Burçin Eren katıldı.

 

Bu yıl Kuşadası, Eğirdir, Didim, Alanya ve Gazipaşa ile birlikte 5 resmi puanlı Triatlon yarışları ile brilikte protokolün resmi olarak imzalanmasıyla Ünye Triatlon da resmi yarış takvimine girmiş oldu.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, TRİATLONU, 13-14, TEMMUZ’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız