HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2019 Pazar Saat: 11:11

STK’LAR ORDU İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2018 Ağustos ayında Ordu ilinin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlanmak amacıyla kurulan komisyon başkanlığında, Ordu’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek fikir alışverişinde
STK’LAR ORDU İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2018 Ağustos ayında Ordu ilinin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlanmak amacıyla kurulan komisyon başkanlığında, Ordu’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Ordu’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım; “Bundan yaklaşık 5 ay önce odamız tarafından bir komisyon oluşturduk. Bu gün de Ordu’da faaliyet gösteren STK’lar ile bir araya gelerek Ordu ilinin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı için fikir alışverişinde bulunacağız. Bu anlamda bizlere destek veren STK’lara teşekkürlerimiz sunarım. ”dedi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri kendi fikirlerini ve Ordu için yapılması gerekenleri dile getirirken, bu organizasyonun daha verimli ve daha aktif şekilde devam etmesine karar kılındı.

Anahtar Kelimeler : STK’LAR, ORDU, İÇİN, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız