HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2019 Pazar Saat: 11:27

GÖREV SÜRESİ DOLAN SYDV ÜYELERİNE PLAKET

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev süresi dolan mütevelli heyeti üyelerini plaketle ödüllendirdi. Ünye K
GÖREV SÜRESİ DOLAN SYDV ÜYELERİNE PLAKET

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev süresi dolan mütevelli heyeti üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Ünye Kaymakamlığı Mütevelli heyetinde görev yapan ve 1 yıllık görev süresi dolan 3 mütevelli heyeti üyesine, görev yaptığı süre içerisinde ki hizmetlerinden dolayı Kaymakam Ümit Hüseyin Güney tarafından teşekkür plaketi verildi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, görev süresi dolan heyet üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

-“Mesailerini insanlara yardım ve hayır yolunda hiçbir karşılık beklemeksizin kullanmaktalar”-

Heyet üyelerinin karşılık beklemeksizin çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Güney, “Mütevelli heyeti üyeliği hiçbir maddi katkı, hiçbir çıkar ve menfaat beklemeden, tamamen gönüllük çerçevesinde zamanını, emeğini bu işe sarf etmek şeklinde gerçekleşiyor. Mütevelli heyeti üyeleri emeklerini, mesailerini insanlara yardım ve hayır yolunda hiçbir karşılık beklemeksizin kullanmaktalar. Bizlerde bu anlamda bu şerefli ve anlamlı görevi üstlenen arkadaşlarımıza yaptıkları görevler için devletimiz adına kendilerine devletimiz adına teşekkür ediyorum. Fahri Dinç Bey ise mütevelli heyeti üyesi olmamasına rağmen Ünye’de ihtiyaç sahiplerini imkanları olanlarla önemli bir misyon üstleniyor. Şehit ailelerimize ev bağışlanması noktasında bizi hayırsever müteahhitlerle tanıştırmaya vesile oluyor.” dedi.

-“Vakıflar bizim medeniyetimizin kurumları”-

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfları’nın önemli bir misyon üstlendiğini belirten Kaymakam Güney, şunları söyledi:

“2018 yılı içerisinde mütevelli heyeti üyeliğinde görev yapmış 3 üyemiz 2019 yılında değişmiş oldu. Bizler kendilerine görev yaptıkları süre için göstermiş oldukları üstün gayret, vakfın mevzuatına ilkelerine ve hedeflerine uygun kararlar alınmasına vermiş oldukları katkılar dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşantılarında çalışmalarında başarılar diliyoruz. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfları çok geniş imkanlara sahip olan çok geniş kitleleri kucaklayan ihtiyaç sahiplerinin en sıkıntılı en zor durumlarında onların imdatlarına yetişen önemli misyon ve fonksiyon gören hayır kurumlarıdır. Vakıflar bizim medeniyetimizin kurumları ve vakıflar bizim kültürümüzün ve devlet olarak inançlarımız dolayısıyla çok istisna kurumlardır.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları meblağların belli kriterlerle ilkelerle belirlenmiş olması bir tarafa bırakılırsa gerçekten bizzat kamu kaynağıdır. Mütevelli heyetinin özgür iradesi ile çok hızlı ve ihtiyaç anında ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilme özelliği var. Bu özellik kamuda çok rastlanan ve yaygın bir davranış yönetim tarzı değildir Bunun için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları çok önemli bir misyon üstleniyor.”

Kaymakam Güney’in konuşmasının ardından, mütevelli heyetinde görev yapan ve 1 yıllık görev süresi dolan Mahalle Muhtarları Nuri Güney ve Hasan Kartal ile sivil üye Erkan Koç’a görev yaptığı süre içerisinde ki hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Toplantı da ayrıca mütevelli heyeti üyesi olmamasına rağmen gönüllü olarak hayır işleri yapan Fahri Dinç’e de teşekkür plaketi verildi.

Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel, Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Esat Can Öztürk ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakan Kuzu katıldı.

Ünye KENT Haber

 

Anahtar Kelimeler : GÖREV, SÜRESİ, DOLAN, SYDV, ÜYELERİNE, PLAKET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız