HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2019 Cumartesi Saat: 11:10

ADIGÜZEL; “ORDU’NUN İKİ BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, 31 Mart seçimlerinde CHP’nin kazanması halinde bütün Orduluların belediye başkanı olacağını söyledi.
ADIGÜZEL; “ORDU’NUN İKİ BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel, 31 Mart seçimlerinde CHP’nin kazanması halinde bütün Orduluların belediye başkanı olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, parti binasında basın açıklaması düzenledi. Parti binasında ki toplantıya CHP Ordu İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, CHP Gürgentepe Belediye Başkan adayı İsa Yazıcı ve CHP Gülyalı Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe ile birlikte partililer de katılım sağladı.

Neden CHP adayı geç açıkladı diye tartışmalar oluyor diyen Dr. Mustafa Adıgüzel, “Aday açıklandıktan sonra CHP’de bir gelenek vardır. Herkes adayının arkasında durur. Zaten Ordu’da CHP’nin iki milletvekili vardı. İkisinin de adaylığı üzerinde duruldu ve ben aday gösterildim” dedi.

“ORDU’NUN İKİ BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Aslında CHP beni aday göstererek Ordu’ya iki belediye başkanı tahsis etmiş oldu diyen Adıgüzel, şöyle devam etti; “Seyit Torun, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak tüm CHP’li belediyelerin belediye başkanıdır. Dolayısıyla seçimi kazandığımızda Ordu’nun iki belediye başkanı olacak. Bunu hep beraber başaracağız” diye konuştu.

“TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARI RAHAT OLSUNLAR”

Adıgüzel, “Hiçbir belediye çalışanının işine son vermeyeceğiz. Görüyorsunuz CHP’den belediye başkan adaylarını akrabası diye işlerine son verilenler var. Bırakın yakınlarının işine son vermek, çalışan hiçbir vatandaşın ekmeğiyle oynamayacağız. Ayrıca asgari ücreti 2.200 TL olarak vereceğiz. Yerel yönetimleri ele aldığımızda geride kalan üç aylık döneminde farkını ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

“HERKES BANA İSTEDİĞİ ZAMAN ULAŞABİLİR”

Her zaman herkese eşit davrandığını da ifade eden Adıgüzel, “Bu topraklarda hekimlik yaptım. Bir Allah’ın kulu diyemez ki Mustafa Adıgüzel bize ayrımcılık yaptı. Nasıl hekimlik yaptıysam, nasıl milletvekilliği yaptıysam ve mücadele ettiysem o şekilde belediye başkanı olacağım. Benim telefonum sosyal medya hesabında yazar. 600 milletvekili içinde cep telefonunu sosyal medya hesabına açıktan yazan tek kişiyim. Herkes bana istediği zaman ulaşabilir” diye de konuştu.

CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel’i basın açıklamasından sonra partililer tebrik etti. Adıgüzel daha sonra CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, CHP Gürgentepe Belediye Başkan adayı İsa Yazıcı ve CHP Gülyalı Belediye Başkan adayı Ulaş Tepe ile bir araya gelerek toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız