HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 09:45

ZAFERE BİSMİLLAH!

AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören, “31 Mart tarihinde hep birlikte şehrimizin teveccühüyle, zafere bismillah demenin ahdi, inancı, heyecanı, kararlığıyla doğup büyüdüğümüz topraklardan seçim çalışmalarına ba
ZAFERE BİSMİLLAH!

AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören, “31 Mart tarihinde hep birlikte şehrimizin teveccühüyle, zafere bismillah demenin ahdi, inancı, heyecanı, kararlığıyla doğup büyüdüğümüz topraklardan seçim çalışmalarına başladık” dedi.

AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına babaocağı olan Çavuşlar Mahallesi’nden başladı. Kendi mahallesinde büyük bir ilgi ile karşılanan Aşkın Tören, vatandaşlarla tek tek tokalaştıktan sonra sorunları dinledi. Daha sonra mahalle meydanın toplanan hemşehrilerine seslenen Tören, duygusal anlar yaşadı.

Konuşmasında gözyaşlarını tutamayan Tören, “Hayallerimin mayalandığı köyümün güzel insanlarına bugün bana verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle bugün Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Altınordu Belediye Başkan adayı olarak huzurlarınızdayım. Öncelikle sevdam dediğim, kaderimi kaderine bağladığım ve bu şehre, bir şehrül-emin olma niyetiyle çıktığım bu yolda cenabı hak bizi muzaffer eğlesin. Yaşamım boyunca bugüne kadar çok değişik alanlarda, kürsülerde sözün hakikatini incitmeden çokça hitap etme imkânı buldum. Açıkçası bugünkü selamlama konuşmasında yaşadığım duygu yoğunluğunu hiçbir kürsü konuşmasında yaşamadım. Bu nedenle duygusal yoğunluğumu bağışlamanızı istiyorum. Biz sevgiyi büyüteceğimiz bir şehir için bugün bismillah dedik. Allah nasip ederse 31 Mart tarihinde hep birlikte şehrimizin teveccühüyle, zafere bismillah demenin ahdi, inancı, heyecanı, kararlığıyla doğup büyüdüğümüz topraklardan seçim çalışmalarına başladık” diye konuştu. “ALTINORDU’YU TÜRKİYE’YE ÖRNEK KENT YAPACAĞIZ”

Altınordu ilçesini tüm

Türkiye’ye örnek olacak bir kent haline getireceklerini kaydeden Tören, “Coğrafyamızın üzerimizde bıraktığı kültür ve karakter vardır. Biz bu kültür ve karakterle yani Müslüman Türk kimliğimizle bu şehrin geleceğini hak edeceğiz. İnşaysa inşa, imarsa imar, ihyaysa ihya… Bu şehrin vizyonunu çevresiyle, çehresiyle, ekonomisiyle, üretimiyle, standartlarıyla, tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir dünya kenti olan şehir markası yapabilmek için var gücümle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Gönül belediyeciliğini bu şehrin sokaklarına, bu şehrin mahallelerine, bu şehrin apartmanlarına ama en çok da insanımızın gönlüne girerek nakşedeceğiz. İnsanı yaşatacağız ki bu şehir yaşayacak, bu şehri yaşatacağız ki bu devlet payidar kalacak inşallah” şeklinde konuştu.

RAKİPLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ Tören, diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarına da seslenerek, şu ifadelerde bulundu: “Bu seçimi kardeşlik ruhu içerisinde ama hayırda yarış, hayırda rekabet anlayışı sürdüreceğimiz bir seçim olmasını diliyor ve geleceğe miras kabul ettiğimiz değerlerimizle bu şehri geleceğe taşımanın sorumluluğu içerisinde hepimize hayırlı olmasını diler, başarılar dilerim.” Öte yandan Tören’e, AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu ile AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Dursun Kurucu da eşlik etti

Anahtar Kelimeler : ZAFERE, BİSMİLLAH!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız