HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 09:51

BÜYÜKŞEHİRE ERGÜN, ALTINORDU’YA SÖNMEZ

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün oldu. DSP Ordu İl Başkanı Hayati Sönmez, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı.
BÜYÜKŞEHİRE ERGÜN, ALTINORDU’YA SÖNMEZ

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün oldu. DSP Ordu İl Başkanı Hayati Sönmez, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

DSP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün olurken Altınordu Belediye Başkan Adayı ise eski il başkanı Kezban Sönmez oldu. Büyükşehir ve Altınordu Belediye Başkan adaylarının yanı sıra DSP, Fatsa Belediye Başkan Adayı Celal Duran, Korgan Belediye Başkan Adayı Veysel Araç ve Gürgentepe Belediye Başkan Adayı da Salih Şanlı oldu.

SEÇİMİN SÜRPRİZİ DSP OLACAK

DSP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün; “Bizi hesaba katmıyorlar ama 31 Mart’ın sürprizi biz olacağız” dedi.

CHP'ye küskün olan isimleri kendi çatısı altında toplayan Demokratik Sol Parti (DSP) hedef büyüttü. Ergün, DSP'nin eski efsane günlerine yeniden döneceğini belirterek, "Bizi hesaba katmıyorlar. 31 Mart'ın asıl sürprizini DSP yapacak. Başta Ordu olmak üzere İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Gaziantep, İzmir gibi illerin ilçelerinde toplumun her kesimi tarafından sevilen isimlerle meydanlara çıkacağız. Biz kendi adaylarımızla en güçlü şekilde yola devam edeceğiz” diye konuştu.

 Ordu için projelerini bu hafta içerisinde açıklayacaklarını da sözlerine ekleyen Ergün, halka hakça belediyeciliğin temelini DSP ile atacaklarını söyledi.

DSP Altınordu Belediye Başkan adayı Kezban Sönmez ise yaptığı konuşmada; "İnsanlar DSP iktidarını özledi. Ordu’nun Altınordu Belediye Başkan adayı olmaktan onur duyuyoruz. DSP 31 Mart’ta Türkiye'nin her yerinde iradesini koyacak. Bu ak güvercin altında pırıl pırıl adaylarımızla alandayız. 31 Mart yetmez, Nasıl ki 2002'de iktidarı verdiysek 2023 iktidarı yeniden geri alacağız. Cumhuriyetimiz için laik devlet ve inançlarımız için bunu yapmak zorundayız" dedi.

DSP, aday tanıtım programını ise bu hafta Cuma günü gerçekleştirecek. Seçim manifestosunun da okunacağı toplantıya yoğun ilgi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİRE, ERGÜN, ALTINORDU’YA, SÖNMEZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız