HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2019 Çarşamba Saat: 09:52

REKTÖR YARILGAÇ AKADEMİK PERSONELLE BULUŞTU

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.
REKTÖR YARILGAÇ AKADEMİK PERSONELLE BULUŞTU

 

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Diş Hekimliği Fakültesi akademik personeli ile Akademik Kurul Toplantısı’nda bir araya geldi.

Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının derslik ve preklinik laboratuvarları ile son derece modern bir teknolojik altyapı oluşturduğunun, tüm öğretim üyelerinin çalışma şartlarının iyileştirildiğinin ayrıca yeni dönemde lisans ve lisansüstü öğrencilerin alacakları derslerin içeriklerinin konuşulduğu toplantıda klinik ve preklinik uygulamalarda stajyer öğrencilerin kılık kıyafet düzenlemesi de görüşüldü.

Diş Hekimliği Fakültesinin yeni hizmet binasıyla elde ettiği modern mekânsal görünümüyle toplum sağlığı noktasında hizmetlerine kesintisiz devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Ordu Üniversitesi kurumsal kimliğini gerek kurum kültürü çerçevesinde gerekse kurumsal imajın önemli bir göstergesi olan modern ve teknolojik hizmet binalarıyla sağlamlaştırmıştır. Sağlık üssü niteliğinde önemli çalışmalar gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültemizin bu özelliklerini koruyarak daha da geliştireceği yeni binasında çalışmalarını sürdürmesi, vatandaşlarımızın çağdaş ve teknolojik donatıları zengin mekanlarda hizmet almasını sağlaması noktasında önemlidir. Diş Hekimliği Fakültemiz akademisyenlerinin kamu sağlığı nezdinde ortaya koydukları hem il hem de bölge çerçevesinde dikkat çeken çalışmaları; yeni binasındaki preklinik ile diğer deney ve araştırma laboratuvarları, poliklinikleri, ameliyathaneleri, konferans salonu, amfileri ve derslikleriyle yeni dönemde de tüm verimliliğiyle devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : REKTÖR, YARILGAÇ, AKADEMİK, PERSONELLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız