HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Şubat 2019 Perşembe Saat: 09:52

BÜYÜKŞEHİR’İN GÜNDMEİ YOĞUNDU

  Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
BÜYÜKŞEHİR’İN GÜNDMEİ YOĞUNDU

 

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Tekintaş, gündem maddelerine geçmeden önce İstanbul’da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 şehidimize Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca Ordu’da yamaç paraşütü sporunun gelişimine büyük katkı sunan ve geçirdiği elim kaza sonrası hayatını kaybeden Hüseyin İlhan’a da rahmet ve ailesine baş sağlığı dileğinde bulundu.

 

42 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Başkan Engin Tekintaş’ın açıklamalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar, dairelerden gelen teklifler ve 5 ek gündem maddesi ile birlikte toplam 42 madde görüşülerek 28 gündem maddesi karara bağlandı, 14 gündem maddesi ilgili komisyonlara havale edildi.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ, DEVAM EDEN YATIRIMLALRLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Toplantının sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Engin Tekintaş, projelerin son durumlarıyla ilgili şu bilgilere yer verdi:

“Şehir trafiğini büyük oranda rahatlatacağını düşündüğümüz Altınordu Otogar Projemiz de sona yaklaştık. Çevre yolunu açar açmaz otogarı da hizmete sunacağız.

Turizm amaçlı hizmete sunulan Macera Park Projemiz de ise çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra hizmete sunulacak. Bu projemiz özellikle yabancı turistlerin ilgi odağı olacak.

Büyükşehir Belediyemiz tarafından Boztepe’ye ulaşımı sağlayacak olan yolda da ekiplerimiz alt zemin iyileştirme çalışmalarına devam ederken hazır olan kısımlarda ise asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Yine Boztepe’de hayata geçirdiğimiz Bulutlara Dokunun Projesi’nde de bina içi yerleşim düzeni sağlandı. Turistlerin rahatlıkla konaklayabileceği bu projemizi kısa sürede hizmete sunacağız.

Altınordu ilçemizde önemli bir ihtiyaç olan Cenaze Hizmetleri binamızda da çalışmalar tamamlandı. Çevre düzenlemesinin ardından modern binamızı hizmete sunacağız.

Turizm maksatlı hayata geçirilen ve Türkiye’de sadece 10 ilde bulunan Ters Ev yeni neslin dikkatini çekecek bir proje olacak.

Bunun yanında bölgenin ihtiyacına cevap verecek nitelikte olan Fatsa Mezbahane Projesi, mayıs ayı gibi hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Fatsa ilçemizin önemli yatırımlarından biri olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nde de demir bağlama çalışmalarının ardından beton atma işlemi ve yalıtımını yapılarak otoparkı kullanıma açmayı hedefliyoruz.

Çikolata Park Projemizde yapı imalatları bitti, çevre düzenlemesindeki son asfaltlama çalışması yapılıyor.

Kabadüz Kültür Merkezinde ise çevre düzenleme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR’İN, GÜNDMEİ, YOĞUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız