HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2019 Cuma Saat: 09:28

Ulaş Tepe’ye Evlat Sevgisi

31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri için seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Gülyalı Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye ilgi her geçen gün artıyor. Gülyalı’nın mahall
Ulaş Tepe’ye Evlat Sevgisi

31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri için seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Gülyalı Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye ilgi her geçen gün artıyor.

Gülyalı’nın mahallelerinde özellikle yaşlı ninelerden büyük teveccüh bulduğunu belirten genç başkan Ulaş Tepe’ye yaşlı kadınlar evlat sevgisi gösteriyor. Duyduğu bu ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu belirten Tepe, “Bugün nasıl herkesin evladı olmaya çalışıyorsam, yarında herkesin evladı olmaya devam edeceğim. Nasıl anne evladını ayırmadan seviyor ve evlatta annesini ayırmadan göz ediyorsa bende Gülyalı’yı o şekilde göz edeceğim” dedi.

Bu çalışmalarının sadece seçim süresince olmayacağını belirten Ulaş Tepe, seçimlerden sonrada ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Tepe; “Bugün ben nasıl çekinmeden her kapıya gidiyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorsam yarında hiç kimse çekinmeden benim kapıma gelebilir” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : Ulaş, Tepe’ye, Evlat, Sevgisi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız