HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2019 Cuma Saat: 09:28

TEZCAN: “SEVGİ HERŞEYİ İÇİNE ALAN BİR KAVRAM”

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ kapsamında ‘İnsan Sevgisi’ temasıyla vatandaşlara karanfil dağıttı. 
TEZCAN: “SEVGİ HERŞEYİ İÇİNE ALAN BİR KAVRAM”

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ kapsamında ‘İnsan Sevgisi’ temasıyla vatandaşlara karanfil dağıttı. 

Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında sürdürdüğü faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Tüm bu çalışmalara devam eden Altınordu Belediyesi bu kapsamda özel gün ve haftalarda düzenlendiği etkinliklerle vatandaşların beğenisini topluyor. 14 Şubat Sevgililer Günü çerçevesinde ‘İnsan Sevgisi’ temasıyla etkinlik düzenleyen Altınordu Belediyesi, program kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerince çöp kamyonu ile cadde ve sokaklarda vatandaşlara karanfil dağıtımı gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi önünde karanfil dağıtarak etkinliğe start veren Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, sevgiyi her şeyi içine alan bir kavram olarak gördüklerini söyledi. Herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan Başkan Tezcan, “İlçemizin hizmeti için yılın 12 ayı çalışmaya gayret ediyoruz. Çiçek gibi gördüğümüz güzel ilçemizin güzel vatandaşlarına çiçek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. ‘İnsan Sevgisi’ temalı hazırladığımız bu etkinliğimiz de vatandaşlarımızın bir birlerine, hayvanlara ve çevreye duyarlı olmalarını ve sevgi göstermelerini amaçlıyoruz. Bugün 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü, ancak sevgi ve sevgili kelimeleri çok farklı anlamlar içeren kavramlardır. Bu durumu iki karşı cinsin değil kainattaki herşeyin ortak paydası olduğunu biliyoruz. Çünkü yaratılan her şey sevgi bekliyor. Bu sebeple sevgiyi her şeyi içine alan bir kavram olarak düşünüyoruz. Yaptığımız etkinlik sadece bir sembol. Biz aslında sevginin beynelmilel olduğunu, aramızda olduğunu biliyoruz ve tüm hemşehrilerimizin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN ETKİNLİĞE DESTEK

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte karanfil dağıtan Altınordu Belediyesi ekiplerine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Şehrin birçok noktasında dağıtımı yapılan karanfillerden alan vatandaşlar duygu ve düşüncülerini dile getirdiler. Yapılan uygulamanın anlamlı bir etkinliği olduğunu aktaran vatandaşlar Altınordu Belediyesine teşekkür ettiler.

Altınordu Belediyesi önünde başlayan etkinlik temizlik işleri müdürlüğü personellerinin cadde ve sokaklardaki vatandaşlara karanfil dağıtmasının ardından sona erdi. 

 

Anahtar Kelimeler : TEZCAN:, “SEVGİ, HERŞEYİ, İÇİNE, ALAN, BİR, KAVRAM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız