HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Şubat 2019 Cuma Saat: 09:18

ORDU, “POMEM” İSTİYOR

Ordulular, seçim arifesine girdiğimiz bugünlerde şehrin kalkınmasına ve istihdamına yönelik Ordu’ya Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’in açılmasını istediler. Halen İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankır
ORDU, “POMEM” İSTİYOR

Ordulular, seçim arifesine girdiğimiz bugünlerde şehrin kalkınmasına ve istihdamına yönelik Ordu’ya Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’in açılmasını istediler.

Halen İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 12 okulda eğitim vermekte olan POMEM’in Ordu’ya da kazandırılması yönünde bu beklentide ön plana çıktı.

Son yılların revaçta olan meslek dallarından polislik ve bekçiliğin ilgi görmesiyle birlikte vatandaşlar, POMEM’in Karadeniz’de yalnız Trabzon’da bulunduğuna dikkat çekerek Orta Karadeniz’in orta yerine de bir POMEM açılması gerektiğini savundular.

Eğitim, yazılı, sözlü ve meslek eğitimleri için farklı illere gitmek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, Ordu’ya POMEM açılırsa Orta ve Batı Karadeniz’de de önemli bir ihtiyaca cevap verileceğini dile getirdiler.

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM); Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere 4 yıllık fakülte mezunlarından aranılan niteliklere sahip olup yapılacak sınavlarda başarılı olan adaylara, 6 aydan az olmamak üzere polis meslek eğitimi veren eğitim öğretim kurumlarıdır.

Anahtar Kelimeler : ORDU, “POMEM”, İSTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız