HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Şubat 2019 Cuma Saat: 09:22

"TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ" SEMİNERİ BAŞLADI

 
"TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİMİ" SEMİNERİ BAŞLADI

 

Diyanet İşleri Başkanlığı 81 il ve ilçelerinde görev yapan personeline "Temel Aile Bilinci" konulu seminerler düzenliyor. 

İlk başta 40 bin civarında personele "Temel Aile Bilinci Eğitimi" semineri vermeyi hedefleyen ve projelendiren Diyanet İşleri Başkanlığımız, ikinci aşamada eğitim verdiği personelin de katılımıyla bir milyondan fazla kişiye ulaşmayı planlıyor.

Proje kapsamında Ünye İlçe Müftülüğü kız Kur’an kursu salonunda üç gün sürecek olan ve Ünye-Akkuş-Çaybaşı ile İkizce ilçelerinde görev yapan Kur'an kursu öğreticilerine yönelik, İlçe Vaiz Nihal Öner ve Aynur Bilgiç tarafından “Temel Aile Bilinci Eğitimi” semineri başladı.

Müftülük kız Kur’an kursu salonunda gerçekleştirilen seminer programının açılışında konuşan  İlçe Müftü Ali Işık: “Diyanet İşleri Başkanlığımız her konuda olduğu gibi aile konusunda da  bir çok faydalı faaliyet ve eğitim seminerleri gerçekleştirmiştir.

Bugün burada başlattığımız, üç gün sürecek olan “Temel Aile Bilinci Eğitimi” seminerlerinden azami derecede istifade ederek siz değerli hocalarımız vasıtasıyla mahallelerimizde hanım kardeşlerimize, ailelere ulaşmalı ve toplumun temelini oluşturan aileyi bilinçlendirme ve güçlendirme noktasında elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.“ diyerek bu tür seminerlerin hayırlar getirmesini temenni etti. 

Açış konuşmasının ardından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizlerinden Nihal Öner ve vaiz Aynur Bilgiç tarafından, Ailem ve Ben, Ailemin İletişim Dili, Ailemde Çocuk Var, Ailemde Bir Genç Var, Ailemde Yaşlı Var ve Akrabalarım Var başlıklı sunumlar gerçekleştirildi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız