HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Mart 2019 Cuma Saat: 09:54

Gündoğdu, Kumru Mahallelerini Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Kurmuyu ziyaret ederek, Büyük Kumru Mitingine katıldı. Kumrulu esnaflar ve STK temsilcileri ile de bir araya gelen Metin Gündoğdu gecenin geç saatlerine kadar mahalle ziyaretlerini sürdürdü.
Gündoğdu, Kumru Mahallelerini Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Kurmu'yu ziyaret ederek, Büyük Kumru Mitingi'ne katıldı. Kumrulu esnaflar ve STK temsilcileri ile de bir araya gelen Metin Gündoğdu gecenin geç saatlerine kadar mahalle ziyaretlerini sürdürdü.


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Yalçuva, İlçe Başkanı Aydın Çavuş, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammed Gültaş, Tolga Hüsem, Tevfik Sayılır ve Ömer Arslan, MHP Kumru İlçe Başkanı Caner Gürgezoğlu ile birlikte muhtarlar, STK temsilcileri ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısı düzenledi. 

Kumru'da Dev Miting

Kumru Karacali Meydanı'nda düzenlenen Büyük Kumru Mitingine katılan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu "İçinizden biri olan Yusuf Yalçuva Başkanımız sizlerin oyu ile Ordu'nun birinci olacaktır. Allah'ın izni ile 31 Mart'ta Kumrulu hemşehrilerimiz hem büyükşehirde hem de Kumru'da Cumhur ittifakına büyük destek verecek.

Cumhur İttifakı, birilerinin masa başında çıkar pazarlığı yaparak, terör örgütünün uzantılarını arasına alarak kurduğu bir birliktelik değil. Cumhur ittifakının önceliği aziz milletimiz ve devletimizin bekasıdır. AK Parti de Milliyetçi Hareket Partisi de bu milletin bağrından çıkmış, bu millete hizmet eden partilerdir. Bugün bu kalabalık gösteriyor ki Kumru kararını vermiş. Destekleri için tüm hemşehirilerimize yürekten teşekkür ediyorum." dedi. 

Mitingin ardından Kumrulu vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Metin Gündoğdu, Kumru Belediyesi çalışanlarından Dursun Arın’ın Babası Durmuş Arın’ın ve Kayabaşı Mahallesi sakinlerinden 

Cemal Cavuş'un cenaze merasimlerine katıldı. 

Gece Saatlerinde Mahalle Ziyareti

Beraberindeki heyet ile Gece saat 22:00'ye kadar mahalle ziyaretlerine devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Gündoğdu Ordulu Şehit Hava Pilot Yüzbaşı Ali Şahin Odabaşı’nın babası Mehmet Şefik Odabaşı, annesi İnci Odabaşı ve eşi Özlem Odabaşı ile de bir araya geldi.

 

Anahtar Kelimeler : Gündoğdu, Kumru, Mahallelerini, Ziyaret, Etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız