HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mart 2019 Pazartesi Saat: 10:04

MEMLEKETİN BELEDİYELERİ STAJ YERİ DEĞİL

SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Memleketin belediyesini idare edebilmek için de onun zor bir iş, tecrübeye dayalı bir iş olduğunu bilmek lazım. Bu memleketin belediyeleri staj yeri değil, çırak yeri hiç değ
MEMLEKETİN BELEDİYELERİ STAJ YERİ DEĞİL

SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Memleketin belediyesini idare edebilmek için de onun zor bir iş, tecrübeye dayalı bir iş olduğunu bilmek lazım. Bu memleketin belediyeleri staj yeri değil, çırak yeri hiç değil. Usta yeri” dedi.

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Akkuş’ta vatandaşlara hitap etti. Vatandaşlar tarafından ellerinde; ‘Büyük Ordu Bütün Ordu’, ‘%100 Ordu’, ‘Eller Bir Gönüller Bir’, ‘Havadan  Karadan Denizden’ ve ‘Güzel Ordu’ pankartlarıyla karşılanan İdris Naim Şahin’i Akkuşlular bağrına bastı.

Sevgi şöleninin yaşandığı Akkuş’ta belediyecilik dersi veren Şahin, “Kel tepenin taşlarını koyun mu sandın, memleket idaresini oyun mu sandın diye devam eden Akkuş’un türküsü de var. Bazıları kel tepenin taşlarına bakınca koyun sürüsü zannedebilir. Bazıları memleketi idare etmeyi, hele belediyeciliği oyun zannedebilir. İşin aslı öyle değildir. Taşı koyun zannetmemek için çoban olmak, köyden gelmek, yayladan geçmek lazım.

Memleketin belediyesini idare edebilmek için de onun zor bir iş, tecrübeye dayalı bir iş olduğunu bilmek lazım. Bu memleketin belediyeleri staj yeri değil, çırak yeri hiç değil. Usta yeri. İnşallah Kel Tepe’nin taşlarını karıştırmadan, siyahı beyaza karıştırmadan, partileri, sandıkları ve oyları karıştırmadan, birinci sırada sokak başı adresi karıştırmadan 31 Mart tarihinde Akkuş’umuz seçimini yapacaktır” diye konuştu.

GOSTİLİ YENİDEN MARKA YAPACAĞIZ

Tarım ve hayvancılık konusunda da Akkuşlulara müjde üstüne müjde veren Şahin, şöyle konuştu: “Akkuş’umuz bir hayvancılık ve tarım bölgesi. Akkuş’umuzun fasulyesi çok meşhur. Ne zamandan beri, Mustafa Hamarat ile birlikte Akkuş fasulyesini Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin lokantasında servis yaparak, ikram ederek Türkiye’ye tanıtma şansı ve başarısı bize kısmet oldu. İşte o günden sonra patladı gitti, Akkuş fasulyesi yok satıyor. Bu fasulyeyi üreten bütün üretici kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Helali hoş olsun kazançları ama Akkuş’un gerçek fasulyesi yerine çakmaların araya girmemesine hepimiz dikkat edelim. Şu anda fasulyemizin itibari ve kalitesi oldukça yerindedir. Bunu koruyalım. Aynı şeyi balda da yakalamaya çalışıyoruz. Balda da dünyada başkentiz ama bunu tam olarak pazarlayamıyoruz. Balda da aynen fasulyede olduğu gibi kaliteyi ve doğru ticareti gerçekleştireceğiz.  Akkuş’umuzun ve bölgemizin çok lezzetli patatesi var.

Toprakta hastalık olduğu söyleniyor. İnşallah toprağı sağlıklaştırmanın sonucunda Akkuş’umuzun ve bölgemizin patatesini, diğer adıyla gostilini inşallah yeniden Türkiye’nin yiyecek sıkıntısı çektiği şu dönemde marka yapmaya, yeniden piyasa sürmeye devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : MEMLEKETİN, BELEDİYELERİ, STAJ, YERİ, DEĞİL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız