HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2019 Salı Saat: 11:35

YILMAZ’DAN DERMAN BELEDİYECİLİĞİ

31 Mart mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala belediye başkan adayları arasında yarışın kızıştığı şu günlerde adaylar arasındaki saha performansları ve proje alanındaki farklılıklar da kendini belli etmeye başladı. Cumhuriye
YILMAZ’DAN DERMAN BELEDİYECİLİĞİ

31 Mart mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala belediye başkan adayları arasında yarışın kızıştığı şu günlerde adaylar arasındaki saha performansları ve proje alanındaki farklılıklar da kendini belli etmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın her geçen gün artan popülaritesi de farklılık yaratmaya yetti.

Altınordu’da yapılan anket sonuçlarına göre yapılacak seçimler öncesinde bir adım önde olmayı başaran CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Altınordu için yapmayı düşündüğü projelerle de büyük avantaj yakalamayı başardı.

Gerek her esnaf ziyaretinde, gerekse de katıldığı her toplantıda kendisini dinleyenlerle yakından ilgilenen ve sorunlarını can kulağıyla dinleyerek not alan Birol Yılmaz son zamanlarda oluşturduğu ve uygulamaya geçirdiği projesi ile belediyecilik anlayışı konusunda bir ilke imza attı.

‘Birol’dan İste’ projesi ile halkın beklentilerine karşılık vermeye çalışan ve her isteği dikkate alan Birol Yılmaz’ın bu projesine ise ilgi bir hayli yoğun oldu. Seçimler öncesinde projelerinin yanında halkın gerek internet ortamından gerekse de Takıl Pazarının karşısında ki seçim ofisinde bulunan panolara asılan ‘Birol’dan İste’ projesiyle kendisine yöneltilen istekleri not alan Birol Yılmaz şimdiden belediyecilik anlayışına yeni bir boyut getirdi.

‘Birol’dan iste’ projesine nasıl ulaşılır?

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın Derman Belediyeciliği adı altında belediyecilik anlayışına yeni bir boyut getirdiği bu projeye www.biroldaniste.com adresinden ulaşım sağlana bilmekte. Siteye girdikten sonra ‘Derdini Söyle Derman Olalım’ başlığı altında yer alan ad – soyad, mail adresi, telefon numarası bölümlerini doldurduktan sonra Birol Yılmaz’dan istenen isteğin mesaj bölümüne yazılmasının ardından göndere basılarak mesajınızı CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’a göndere bilmektesiniz. Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın bizzat takip ettiği bu internet adresiyle iletilen mesajlar not alınmakta. Ayrıca istek ve beklentilerinizi takıl pazarı karşısında ki Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisinde asıla olan panoya not kağıtlarıyla yapıştıra bilmektesiniz.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ’DAN, DERMAN, BELEDİYECİLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız