HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mart 2019 Salı Saat: 11:35

“ORDU’YA GENÇLİK ENERJİSİ GEREK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu’daydı. Mahalle esnafı ziyaretiyle güne başlayan Belediye Başkan Adayı, pazartesi pazarını dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti. Siy
“ORDU’YA GENÇLİK ENERJİSİ GEREK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında Altınordu’daydı. Mahalle esnafı ziyaretiyle güne başlayan Belediye Başkan Adayı, pazartesi pazarını dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti. Siyasi kimliği kadar hekimliği ile de tanınan ve sevilen Adıgüzel’in her sokakta hastaları ile karşılaştığı dikkatlerden kaçmadı.

Ardından hastaneleri ve sağlık merkezlerini ziyaret eden Adıgüzel, ardından Şehit ve Gaziler Derneği, Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı Danışmanlığı Merkezi’ne ziyaretlerde bulundu. Buralarda gerçekleştirdiği konuşmalarda sıkça projelerinden söz etti.

Adıgüzel konuşmaların birinde şunları dile getirdi:

“Ordu’ya yeni bir yaklaşım ve gençlik enerjisi gerek. Bugüne kadar defalarca denenmiş ve her seferinde pişman olunmuş anlayışlar değil. Ordulular birbirinin kopyası adayları değil beni seçecekler. Projelerimi duyan herkes aynı şeyi söylüyor.

Su, yol, sağlık, fındık, arıcılık, kültür, sanat, tarım, spor, istihdam, kadınlara özel merkezler, kadın üreticiler, çocuklar için alanlar ve kurumlar, pazar yerleri, peyzaj, imar, engelliler için çözümler, atık yönetimi, kent içi ulaşım, gurbetçilerimiz, et ve süt, kaplıcalar ve akarsular, turizm, doğal yaşam, yaylalar, bisiklet ve yürüyüş yolları gibi onlarca alanda pek çok akılcıl, gerçekçi ve bilimsel projelerimiz var. Bu projeler o kadar iyi hazırlandı ki rakiplerimiz benzerlerini hızlıca üretmek zorunda kaldılar. Hiç merak etmesinler Belediye Başkanı olduğumda toplumun tüm kesimlerinin fikirlerini almaya devam edeceğim. Yeni fikirler ve projeler mutlaka oluşacaktır. Bana göre Ordulunun aklının sınırı yok daha neler üreteceğiz neler?”

Adıgüzel günü kahvehanelerde yaptığı akşam toplantıları ile tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU’YA, GENÇLİK, ENERJİSİ, GEREK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız