HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2019 Cuma Saat: 10:36

“31 MART SEÇİMLERİ İSTİKRARIN BAŞLANGICI OLACAK”

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “İstikrar denilerek çıkılan yolda neredeyse bir istikrarsızlık döneminin tünelinin içinden çıkamaz hale geldik. İnşallah 31 Mart seçimleri istikrarın ve sa
“31 MART SEÇİMLERİ İSTİKRARIN BAŞLANGICI OLACAK”

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “İstikrar denilerek çıkılan yolda neredeyse bir istikrarsızlık döneminin tünelinin içinden çıkamaz hale geldik. İnşallah 31 Mart seçimleri istikrarın ve sakin bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, seçim çalışmalarını eski belde olan Ünye’nin Tekkiraz Mahallesi’nde sürdürdü. Tekkirazlılar tarafından coşkuyla karşılanan Şahin, burada vatandaşlara hitap etti. Sevgi selinin aktığı mitingde konuşan Şahin, 31 Mart seçimlerinin istikrar ve sakin bir dönemin başlangıcı olacağını söyledi.

Şahin, “Senede 1,5’lik bir seçim yapmaktan bıktı bu millet. İstikrar denilerek çıkılan yolda neredeyse bir istikrarsızlık döneminin tünelinin içinden çıkamaz hale geldik. İnşallah 31 Mart seçimleri istikrarın ve sakin bir dönemin başlangıcı olacaktır. Her şey inşallah yerelden başlayacak.

Demokrasinin beşiği yereldir. Köylüdür, beldedir, şehirdir. Şehirlerde halkların değerli tercihleri ve katkılarıyla oluşan yönetimler, ülkedeki istikrarlı yönetimin temel taşlarını oluştururlar. Merkezdeki dalgalanmalar ülke içindeki büyük çalkantıların sükunete ermesi beldelerden, şehirlerden geçer. İnşallah Ordu’muzda ülkemizin çalkantılı iç siyasetini, sıkıntılı dış siyasetini, kaosa girmiş ekonomik ve sosyal hayatını düzene sokacak bir seçimi burada gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

SİYASET SEVİYELİ OLMALIDIR

Ordu’da siyasete seviye ve sevgi getireceklerini belirten Şahin, “Ordu’muz Türkiye’mizin farklı bir ili. Ordu’muzda seçim her yerden farklı, her yerden daha güzel olacak. Her zaman medeni bir şekilde Ordu insanı partiler arasında çatışmaya meydan vermeden kişileri tanıyarak, kişilerin yaptıklarına ve yapacaklarına bakarak seçimini yapmış bir ildir. Bu dönemde de biz siyaset yapan kişiler olarak Veysel İlhan kardeşimizle beraber Ünye’de, Ordu’da siyasetin seviyesini ve sevgisini size getiriyoruz. Siyaset seviye işidir. Siyaset seviyeli olmalıdır. Siyasetçi nitelikli olmalıdır. Siyasetçi bilgili olmalıdır. Siyasetçi karakterli olmalıdır. Siyasetçi ya göründüğü gibi olmalı ya da olduğu gibi görünmelidir. İşte bu dönemde yapacağımız seçim esas itibariyle bunun üzerine olmalıdır. Seçerken kim daha uygun, kim daha doğru, kim daha tecrübeli buna bakılmalıdır. Kim söylediğini yapabilir ya da kim yapmıştır buna bakılmalıdır. Tekkiraz deyince fazla uzağa bakmaya gerek yok. Geriye dönüp karşı tepeye bakmalıdır. Karşımıza konuşanla arkamızdaki tepenin bir bağı var mıdır diye bakmalıdır. Tekkirazlı, bu çocuk uzaktan değil yakından diyebilmelidir” ifadelerinde bulundu.

BİRİLERİ ‘SEYYAR TAYYAR’ GİBİ

Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halk kahvede, sokakta, dükkanda, dergahta bir şeyler söylüyor. Diyor ki; yaparsa Veysel İlhan yapar ya da yapmışsa falanca kişi yapmıştır. Halk bu susturamazsın ki, halk ne derse o dur. Halkla uğraşılmaz, halkın karşısına durulmaz. Ama birileri de kalkıyor diyor ki; Çocuklar Duymasın dizisindeki seyyar Tayyar gibi; “Ha onu ben düşünmüştüm. Ben yazmıştım, ben çizmiştim, ben söylemiştim, patladı gitti” diyor. Evin çocuğu ne yapsın şimdi? Evin çocuğu efendi çocuk. Biz diyoruz ki artık seçimlere 10 gün kaldı. Ordu’da seçim Türkiye’ye örnek olacak bir seçim. Böyle açık açık projelerin konuşulduğu, yapılanların yapılacakların akla, bilime, hesaba, kitaba uygun konuşulduğu bir seçim olacak. Bu seçim futbol diliyle söyleyeyim; derbi seçim olacak. Bu derbinin kazanını siz belirleyeceksiniz. Bu derbi maçın en büyük oyuncusu halktır. Golü 90’ıncı dakikada kaleye bırakacaksınız. Aynen 2011’deki 87’nci dakikada Orduspor’lu Ahmet Kuru’nun attığı gol gibi atacaksınız ve Süper Lige inşallah yerelde de çıkacağız. Bu seçim derbi seçim, bu seçim harbi seçim ama bu seçim efendi bir seçim olacak.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız