HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2019 Cuma Saat: 10:39

“İMARDA EŞİTLİK VE ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ”

  Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Ordu Müteahhitler Birliği Derneğini ziyaret etti. Ordulu müteahhitlerle kahvaltıda bir araya gelen Birol Yılmaz müteahhitlerin sorunla
“İMARDA EŞİTLİK VE ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ”

 

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Ordu Müteahhitler Birliği Derneğini ziyaret etti.

Ordulu müteahhitlerle kahvaltıda bir araya gelen Birol Yılmaz müteahhitlerin sorunlarını dinledi ve göreve gelmesiyle beraber Altınordu’nun daha modern bir yapıya kavuşması adına müteahhitler ve mimarlarla ortak çalışacaklarının söyledi.

Şehir ve müteahhitler adına yıllarca devam eden bir sıkıntının var olduğuna dikkat çeken Birol Yılmaz: ”Bir eşitsizlik ve adaletsizlik var. Geçmişte belediye başkalığı yardımcılığı yaptığım dönemde bir imar planı çalışması yapmıştık pek çok şeyi harfiyen yerine oturtmuştuk yani herkes ne yapacağını biliyordu. Herkes hangi arsadan nasıl bir yapı çıkacağını biliyordu. Fakat daha sonra gelişen süreçlerde bir karmaşa ortamı oluştu öyle bir imar plan notlarımız oluştu ki bir nevi bulmacaya döndü her şey. Bu en büyük sıkıntı ve bu sıkıntıyı yani düzensiz olan imar plan notlarını göreve gelir gelmez masaya yatıracağımın sözünü veriyorum. İlk yapacağımız iş sizler adına bu eşitliği ve adaleti sağlamak olacak. Bunu da sizlerle birlikte yapacağız ortak akılla, bir olarak çalışacağız” açıklamasını yaptı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız