HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2019 Cuma Saat: 10:41

GÜNDOĞDU, İLÇE İLÇE MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu seçim çalışmaları için her gününü bir ilçede geçiriyor. Gündoğdu’nun son durağı İkizce oldu.
GÜNDOĞDU, İLÇE İLÇE MAHALLE MAHALLE GEZİYOR


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu seçim çalışmaları için her gününü bir ilçede geçiriyor. Gündoğdu’nun son durağı İkizce oldu.

İkizce’yi ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Kaygı, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Alparslan, Nurettin Korkmaz, Fatma Çalık ve teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. 

İlçe merkezinde ziyaretlerine devam eden Gündoğdu İbrahim Maden’in MHP İl Başkanlığı yaptığı dönemde, MHP Ünye İlçe Başkanlığı görevini icra eden Şinasi Şirin’i ve İlçe Müftüsü Faruk Gülen’i ziyaret etti.

Adayımız Osman Kaygı’nın Yanındayız

İkizce Yoğunoluk Mahallesi’nde bulunan kıraathanede yapılacak toplantı vatandaşların yoğun ilgisi sebebiyle sokakta taştı. Burada konuşma yapan Gündoğdu “Bahri Söğüt Başkanımız İkizce için büyük hizmetler gerçekleştirdi. Bugün de MHP’den Cumhur İttifakımızın adayı Osman Kaygı İkizce adayımız. Bahri Başkanımıza verilen oy Osman Başkanımıza da verilecek. Tüm milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın kapıları da telefonları da yirmi dört saat hemşehrilerimize açık. Belediye başkanlarımızın siz hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmesi için bizde elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.” dedi.

Gençlerden Halı Saha İçin Teşekkür

2018 yılında İkizce Yoğunoluk’taki gençlerin talebi üzerine mahalleye halı saha yapılacağının sözünü veren Gündoğdu, yapılan halı sahayı da inceledi. Spor yapanlara eşlik eden Gündoğdu’ya gençlerden teşekkür geldi. Yoğunoluk’tan Devecik’e geçen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, buradaki vatandaşlarla buluşarak sohbet etti. 

Kamu-Sen İle İkinci Buluşma
Akşam saatlerinde annesini kaybeden Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’a Pınarbaşı Mahallesi’ndeki evine taziye ziyaretinde bulunan Metin Gündoğdu, ertesi gün Altınordu’da düzenlenen ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz ile birlikte Türkiye Kamu-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin ve sendika mensupları ile gerçekleşen toplantıya katıldı. Gündoğdu, Silopi’de şehit olan Jandarma Astsubay Çavuşumuz Burçin Damcı’nın ailesini ziyaret ederek cenaze merasimine de katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU, İLÇE, MAHALLE, GEZİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız