HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2019 Cuma Saat: 10:42

TÜRKCAN; “ŞEHRÜL EMİN OLMAK, GÖNÜLLERE GİREREK OLUR”

AK Parti, Ulubey’de rekor bir katılımla proje ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının ardından gazeteci Şafak Deliçakar’a röportaj veren Ulubey Belediye Başkanı ve başka
TÜRKCAN; “ŞEHRÜL EMİN OLMAK, GÖNÜLLERE GİREREK OLUR”

AK Parti, Ulubey’de rekor bir katılımla proje ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının ardından gazeteci Şafak Deliçakar’a röportaj veren Ulubey Belediye Başkanı ve başkan adayı İsa Türkcan, projelerini değerlendirdi.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Türkcan, haftanın röportajı sayfamıza hoş geldiniz. 5 yıldır Ulubey’de belediye başkanlığı görevini yürütüyorsunuz. Ve 31 Mart yerel seçimlerinde de bu görevi sürdürmeye yeniden talipsiniz. Bu 5 yıl içerisinde Ulubey’de neler değişti? Biraz bahsedermisiniz?

İsa TÜRKCAN: Hoşbulduk sayın Deliçakar. İlçemizi emanet görmek, emanet almak, şehrül emin olmak ancak gönüllere girerek olur. Gönülleri birleştireceğiz, birlik olmaya devam edeceğiz. Ulubey’i daha ileriye taşımaya söz veriyoruz.

Bu beş yıl içerisinde Kent Meydanı projesi, ilçede su sorunlarına vurulan neşter, yol çalışmaları, OR-SAV ve tekstil fabrikalarının kurulması, İlçeye açılan Z kütüphane ve izci evi, mahalle yollarına yapılan yol bakım ve onarım ile beton yol çalışmaları, çocuk oyun parkları, İmam hatip spor okulu, iftar programları, Şeyh Abdullah anma programı, Sarpdere Köprüsü’nde gerçekleştirilen türkü gecesi programı, Karakucak Güreş Şenliği, Hanımlar lokali, İhtiyaç sahibi aileye ev, kaldırım yenileme çalışmaları, Ulubey sitesinin istinat duvarı ve çevre düzenlemesi, kapalı halı saha projesi, Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu çalışması ile öğrencilere yapılan destekler hayata geçirildi. Önümüzde ki süreçte bu hizmetlerimiz katlanarak daha da artacaktır.

Şafak DELİÇAKAR: Ulubey’de toplam kaç mahalleye hizmet veriyorsunuz?

İsa TÜRKCAN: 2014 yılında Genel Başkanımızın teveccühleri ile birlikte, doğduğumuz, büyüdüğümüz ilçemize hizmet etmek boynumuzun borcu dedik ve göreve geldik. Daima millet, daima hizmet sloganı ile 5 yıldır Ulubey’in 41 mahallesine, en ucra köşelerine kadar hizmet götürmeye gayret ettik. Yapmış olduklarımız yeterli mi, Ulubey’li hemşehrilerim bu hizmetlerin daha iyisine, daha fazlasına layık Allah’ın izni ile.

İyi günde kötü günde her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk bundan sonra da olacağız inşallah ve geçmiş 5 yıl bizim reçetemizdir Allah’ın izni ile. Halkımızın karşısına yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla, kimi tecrübeli kimi yeni ama birikimli ve vizyonel isimlerle ilçemizi daha ileriye taşımanın sizlere sözünü veriyoruz.

Şafak DELİÇAKAR: 31 Mart’tan sonra farklı hangi projelerle yola devam etmek istiyorsunuz?

İsa TÜRKCAN: 31 Mart’ta kazananın hizmet siyaseti olacağına inanıyoruz. Yeni projelerimiz de OFF ROAD yarışlarını ilçemizde yapacağız.

Şelalerimiz ile Ulubey’i turizmde ayağa kaldıracağız. Ulubey’in yaylalarında şenlik yapacağız.

Yeni yapılan Ulubey Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alandan ilçe merkezine kadar kaldırım yenileme ve bisiklet yolu çalışması yapacağız.

Heyelan olan bölgeye SEYİR TEPESİ yaparak ilçemizi kuş bakışı izleyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın başlattığı gibi bizim de mahallelerimize MİLLET MEYDANI projelerimiz olacak.

Halı sahamızın oraya sosyal etkinlik alanları yapacağız. Ulubey’li esnaflarımıza da müjdemiz var Küçük Sanayi Sitesi, Kentsel Dönüşüm, Dış Cephe Giydirme, 2014 yılında sözümüz vardı yapamadığımız için vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Bunları tek tek hayata geçireceğiz.

Kapalı Pazar Yerini 2020 yılında hizmete açmayı düşünüyoruz. Belediye Binası Ve Meydan Cami Projemiz var.

Çorakdüzüne 60 YATAKLI KAMP EĞİTİM MERKEZİ projemizi yapacağız.

 1500 kişi kapasiteli ULUBEY MESLEK YÜKSEK OKULU Projemizi hayata geçireceğiz.

Şafak DELİÇAKAR: Kaç meclis üyeniz var. Ve bu isimleri sıralaya bilir misiniz?

İsa TÜRKCAN: İkisi kontenjan olmak üzere 15 meclis üyemiz bulunmaktadır. Bunlar Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, 1- Kemal Kahraman (ilkokul), 2- Macit Coşgun (Fakülte), 3- Kadir Varol (Lise), 4- Hadi Aktaş (Lise), 5- Hüseyin Türkmen (Ortaokul), 6- Mustafa Baki (Önlisans), 7- Hatice Yüksel (Lisans), 8- Volkan Dilmen MHP (Lise), 9- Mustafa Çalış (Fakülte), 10- İbrahim Ayaltı (Ortaokul), 11- Özay Gündoğdu (Lise), 12- Mehmet Özdemir (Lise), 13- Zeynep Esen (İlköğretim), Kontenjan 1- Atakan Kılıç (Fakülte), 2- Soner Akkaya (İlkokul)

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Türkcan, verdiğiniz bilgiler ve yaptığınız değerlendirmeler için çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

İsa TÜRKCAN: Bende şahsıma bu fırsatı sunduğunuz için şahsınıza ve Ordu Yeni Haber Gazetesi ekibine teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah 31 Mart seçimleri Ulubeyimize, Ordumuza ve ülkemize hayırlara vesile olur.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız