HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Mart 2019 Cuma Saat: 10:43

“DOWN SENDROMLULAR TOPLUMSAL HAYATA KATILACAKLAR”

  31 Mart mahalli idare seçimlerine çok az bir süre kaldı. Altınordu’da adaylar seçim hazırlıklarını sürdürmeye devam ederken içlerinden biri var ki seçimlere sadece 10 gün kalmasına rağmen ilk günkü aşkla ve enerjiyle ziyaretlerin
“DOWN SENDROMLULAR TOPLUMSAL HAYATA KATILACAKLAR”

 

31 Mart mahalli idare seçimlerine çok az bir süre kaldı. Altınordu’da adaylar seçim hazırlıklarını sürdürmeye devam ederken içlerinden biri var ki seçimlere sadece 10 gün kalmasına rağmen ilk günkü aşkla ve enerjiyle ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz adaylığının açıklandığı ilk günden beri ne kendisine tatil verdi ne de dinlenme fırsatı verdi.

Ziyaretlerine hız kesmeden aralıksız 64 gündür devam eden Birol Yılmaz bugünkü seçim çalışmalarına Ordu Karayolları Genel Müdürlüğü ziyaretiyle başladı. Karayolları Genel Müdürlüğünde çalışan personelleri tek tek ziyaret eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz önce sorunları dinledi sonra o sorunların çözümü için destek istedi. Ardından Ordu Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünü (DSİ) ziyaret eden Birol Yılmaz burada da personellerle yakından ilgiledi. DSİ ziyaretinden sonra Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret eden Birol Yılmaz burada da personelleri ve tedavi gören hastaları ziyaret ederek destek istedi.

Kurum ziyaretlerinin ardından rotasını Köprübaşı mevkiine çeviren Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz burada 21 Mart Down Sendromlular için düzenlenen etkinliğe katıldı. Bu özel ve önemli günde Down Sendromlular ile bir araya gelen Birol Yılmaz önce onları tek tek sevgiyle kucakladı sonra çalan müzikle gönüllerince eğlenen Down Sendromlu çocuklara eşlik etti. Ardından kameralara Down Sendromlu küçük bir kıza poz veren Birol Yılmaz’ın fotoğrafını çeken ise yine Down Sendromlu küçük çocuk oldu.

Onlarda bizlerden biri hatta saf sevgiyle donatılmış bireyler diyen Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz insani değerleri yüksek down sendromlular toplumun en eğlenceli yanları bana göre. Bizimde onlar için çeşitli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Onları topluma kazandırmak adına Altınordu’da yapmayı planladığımız Down Kafe projemiz var. Bu kafe ile Down sendromlular iş sahibi olacak, toplumsal hayata katılacaklar kafenin gelirleri de yine onların refahı için kullanılacak onlar mutlu oldukça Altınordu’da herkes mutlu olacak birlikte kazanacağız” açıklamasını yaptı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız