HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mart 2019 Çarşamba Saat: 08:26

“RANTÇILAR DEĞİL HALKÇILAR KAZANACAK”

Millet İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, Ulubey’de miting gerçekleştirdi. Adıgüzel’in Ulubey miting konuşması sık sık, ‘Ordu seninle gurur duyuyor’, ‘Ordu seninle Güzel olacak’ slogan
“RANTÇILAR DEĞİL HALKÇILAR KAZANACAK”

Millet İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, Ulubey’de miting gerçekleştirdi. Adıgüzel’in Ulubey miting konuşması sık sık, ‘Ordu seninle gurur duyuyor’, ‘Ordu seninle Güzel olacak’ sloganlarıyla kesildi. Oldukça kalabalık ve coşkulu olduğu gözlenen mitingde şunları vurguladı:

“Arjantin’den getirdikleri ineği Gürcistan’dan alınan otla besleyen bir iktidar var. 1923’te bu memleket domates, salatalık satıp fabrikalar alırken; şimdi fabrikalarını satıp domates, biber, salatalık alıyor. Tarım ve hayvancılıkta Ordu’yu tekrar ayağa kaldıracağız. Kaynaklarımızı harekete geçireceğiz. Suyumuzu, toprağımızı, turizmi ayağa kaldıracağız.

Biz halk için konuşurken rant diyenler boş durmadı. İstediler ki CHP aday çıkarmasın Ordu’yu iki Akpartili adaya teslim edelim. Erdoğan da tüm seçim boyunca desin ki "Orduda Fetöcülerin karsısına aday çıkarmadı. CHP Fetöcü desin. Yani hem Orduyu kaybedelim, hem de İstanbul ve Ankara’yı kaybedelim istediler.

Fakat böyle olmadı. CHP benimle birlikte iddia koydu. Simdi bunlarda panik başladı. Aydin-2009 paniği. Orada da bir CHP milletvekili olan Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir adayı yapıldı.  İki sağ partinin arasından sadece %26 ile sıyrılıp seçimi aldı. Şimdi 10 yıldır belediye bizde. Oyumuz %50’lerde.  Korku bu.

Bu yüzden bu iki eski bakan bugünlerde birlikte bize saldırıyorlar.  Bunlar ikiz, birbirinin aynı,  fabrikaları aynı,  parti no bile aynı sadece seri no farklı diyordum.  İşte ortaya çıktı.  Akpartililer posterlerimizi resimlerimizi indiriyor. Kaymakamlar, hakimler toplantımızı engelliyor. Saadetin adayının sahibi Akpartili olan kanalı aleyhimde yayınlar yapıyor.

Ama bu iş yürek işi yürek!

Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Ordu topraklarında kavga iklimine müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklarda tekrar kin tohumlarının ve 15 Temmuz artıklarının yeşermesine fırsat vermeyeceğiz. CHP'nin kendi oyunun üzerine büyük destek gördüğüm kadınlar ve gençler ile kazanıyoruz.  Akpartili seçmen de MHP’li seçmen de hükumete bir uyarı vermek isterken yeni kavgalar yeni Fetö tartışmalarına fırsat vermeyecektir. Bu uyarıyı benimle yapacaktır.  Kazanmamız daha da kolay olacaktır.

Martın sonu bahar.

Senin mührün yeter. ”

 

Anahtar Kelimeler : “RANTÇILAR, DEĞİL, HALKÇILAR, KAZANACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız