HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Mart 2019 Perşembe Saat: 09:53

“ORDU’YU BARIŞTIRACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, hız kesmiyor. Altınordu’da Çarşamba Pazarını ve civar esnafı ziyaret etti, ardından Ünye Belediye Başkan Adayı İyi Partili Berkay Torunoğlu ile birl
“ORDU’YU BARIŞTIRACAĞIZ”

Millet İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, hız kesmiyor. Altınordu’da Çarşamba Pazarını ve civar esnafı ziyaret etti, ardından Ünye Belediye Başkan Adayı İyi Partili Berkay Torunoğlu ile birlikte düzenleyecekleri Millet İttifakı mitingini gerçekleştirmek üzere Ünye’ye geçti.

Adıgüzel Ünye mitinginde yaptığı konuşmada şunları vurguladı:

“Her gittiğimiz yerde özellikle gençlerimizin ve kadınlarımızın, hükümetten ümidini kaybetmiş kesimlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Biz gittiğimiz yerlerde insanlara şunları anlatıyoruz: Ekonomi bu hale geldiyse rakibim olan iki eski bakanın anlayışı yüzünden bu hale geldi.

İnsan kalbinin ekmeğini yermiş. Ben Ordu’yu seviyorum. Ben Türkiye’yi seviyorum. Sevgi dili ile beraber yöneteceğiz. Ordu’yu barıştıracağız. Başlangıç noktamız bu. Bunu yaptıktan sonra tüm sorunlarımızı rahatlıkla çözeceğiz.

Sorunların kaynağı olanlar sorunları çözemezler. Bu iki eski bakan AK parti hükümetlerinde görev alarak sorunların kaynağı oldular. Birbirlerinden hiçbir farkları yoktur. Kenara çekilmeleri ve halka yer açmaları lazım.

2009’da aynı benim gibi milletvekili olan Özlem Çerçioğlu, CHP’nin Aydın’da büyükşehir adayı olarak gösterilmişti. İki sağ parti arasından az farkla öne geçerek belediye başkanı olmuştu. Şimdi 10 yıldır belediye başkanı. Oyunu da %25’lerden %50’lere çıkarttı.

Ordu’daki çıkar çevrelerinin korkusu, benim de benzer bir örneği yaratmam. O nedenle ikisi birden bize saldırıyor. Finansman kaynaklarımızı soruyorlar. Satın aldıkları Tv kanalı ile yönlendirilmiş sözde röportajlarla algı yaratmaya çalışıyorlar. Dedikodu yapıyorlar. Aslında doğal karşılıyorum. Çünkü önde gidenin arkasından konuşulur.

AK parti araçları sabahlara kadar pankart ve posterlerimi topluyor, yırtıyor. Devletin değil hükümetin memuru olmuş bazı kamu görevlileri, toplantılarımızı engelliyor. Hilmi Güler, ne yapılsa kendi yapmış gibi sahipleniyor. Gürgentepe’de Merkez Camisini ben yaptım demiş. Ben bugüne kadar söylemedim ama bu camiyi yaptıran derneğin başkanı benim umrede kaybettiğim babamdı. Onu bile biz yaptık diyebiliyorlar. 3 dönem bakanlık 3 dönem milletvekilliği yapıp Ordu’ya ne kazandırdığını sormak gerekir.

Bu adaya yedeklenen diğer bir eski bakan da dedikodu ile yol almaya çalışıyor. Bir Tv kanalını tutmuş, bana çamur atmaya kalkıyorlar. Bugüne kadar 3 genel seçim ve bir de referandum çalışmalarımı tamamen helal paramla, çocuklarımın rızkıyla yürüttüm. Şimdi de öyle yapıyorum.  Bizim finansmanımızı halk sağlıyor. Yaptığımız harcamaların da faturasını adreslerine yollarım.

Bu rantçı çevreler aradan bizim çıkacağımızı anlayınca birleştiler. Ben zaten ikisi birbirinin kopyası diyordum. Partimiz içinden bile adam ayartmaya çalışıyorlar. Hem iki eski bakanı yeneceğiz. Hem de varsa içimizdeki ayrık otlarını ve mandacıları temizleyeceğiz. CHP üzerine oynayarak bizi evimizden vurmaya çalışıyorlar ama CHP’liler oyuna gelmez.

CHP tarihinde ilk defa Ordu’da bir fırsat yakalamış, halkın teveccüh ettiği, saygı duyduğu bir doktoru aday yapmıştır. Onlar her şeyi hesapladı ancak halkın bize olan sevgisini hesaplayamadı. O TV kanalının personeli dahi benim hastalarım. Bunu dahi göremediler.

Hükümete uyarı vermek isteyen AK partili seçmenin yeni tartışmalara meydan vermeden bu uyarıyı benimle vereceklerini görüyorum. Ben buradan zaferle çıkacağım.

Martın sonu bahar.

Senin mührün yeter. ”

 

...

 

Anahtar Kelimeler : “ORDU’YU, BARIŞTIRACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız