HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2019 Cumartesi Saat: 10:58

BİROL YILMAZ 1 NİSAN’IN PROVASINI YAPTI…

  Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz artık 1 Nisan’ı bekliyor. 31 Mart mahalli idare seçimlerine kısa bir süre kala gerek Altınordu adına yapılan anketlerde gerekse de halk nezdinde diğer adaylara göre
BİROL YILMAZ 1 NİSAN’IN PROVASINI YAPTI…

 

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz artık 1 Nisan’ı bekliyor.

31 Mart mahalli idare seçimlerine kısa bir süre kala gerek Altınordu adına yapılan anketlerde gerekse de halk nezdinde diğer adaylara göre önde olan Birol Yılmaz projelerini tamamladı o projeleri hayata geçirmek için 1 Nisan’ı beklemeye başladı.

Yerel seçime sadece iki gün kalmasına rağmen çalışmalarında yine de hız kesmeyen CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz ziyaretlerine her gittiği yerde benim hocam dediği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’la devam etti.

Şarkiye, Düz Mahalle ve Selimiye mahallelerinde Seyit Torun ile birlikte esnafları ziyaret eden Birol Yılmaz “bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde hemşerilerimizin kararını verdiğini gördük. Hemşerilerimiz Derman Belediyeciliğini istiyor, onlar bizim yönetimimizi özlemiş. Onlarla birlikte bu kenti hasretle beklenen güzel bir geleceğe taşıyacağız. 1 Nisan’dan itibaren Altınordu’yu güzel bir gelecek bekliyor olacak. Altınordu’da ticaretin hareketleneceği günler yakın, esnafın mutlu olacağı günler yakın, Altınordu’da yüzlerin güleceği günler yakın. Biz bu kenti şeffaf ve dürüst bir belediyecilik ile halkımızla birlikte yöneteceğiz. Biz bu kentte Bir olacağız, birlik olacağız Altınordu kazanacak” dedi.

Belediye başkanlığından sonra koltukta oturan değil yine Altınordu’nun 92 mahallesini karış karış gezen bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Birol Yılmaz: “Gezdiğimiz her mahallede halkın bize ilettiği birçok sorunla karşı kaşıya kaldık bu sorunların çözümü de bizde çareside… Altınordu’da herkese birebir dokunacak projelerimiz var. İstihdam, kalkınma ve çözüm odaklı projelerimizle Altınordu artık nefes alan bir kent olacak. Belediyecilik denince bu işin tek cevabı biziz, çünkü bu benim mesleğim en önemlisi de ben belediyeciliği bu işi en iyi yapan kişiden öğrendim Seyit Bey’in katmış olduğu tecrübe ve azimle Altınordu özlediği ve yıllarca beklediği umut dolu günlere geri dönecek. Halkımızın beklediği seçim değil, geçim ve bizde bunun çaresi var” açıklamasını yaptı.

 

Anahtar Kelimeler : BİROL, YILMAZ, 1, NİSAN’IN, PROVASINI, YAPTI…

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız