HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mart 2019 Cumartesi Saat: 10:58

ADIGÜZEL: MARTIN SONU ZAFER

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, güne Altınordu’da Ordu Devlet Hastanesi’ni ziyaretle başladı. Özellikle hasta ve çalışanlardan yoğun ilgi gören Adıgüzel ke
ADIGÜZEL: MARTIN SONU ZAFER

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, güne Altınordu’da Ordu Devlet Hastanesi’ni ziyaretle başladı. Özellikle hasta ve çalışanlardan yoğun ilgi gören Adıgüzel kendi hastalarıyla da karşılaştı ve sağlık durumlarını sordu tek tek ilgilendi. Bazı hastalarının Adıgüzel’e “Seni Ordu’ya geri alıcaz, hem başkan hem de doktorumuz olarak.” demesi hastane çalışanları ve Adıgüzel’de gülümseyerek karşılandı.

Cuma namazını Kabataş Merkez Camiinde kıldıktan sonra Kabataş’ta seçim çalışmalarına devam etti.

Adıgüzel yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ordu halkı siyasetten de siyasetçiden de bıkmış. Beni bir siyasetçi değil, bir hekim ve kendilerinden biri olarak görüyorlar. Özellikle yeni seçmen olmuş gençlerden ve kadınlardan çok büyük destek görüyorum. Ayrıca yıllardır bugünkü hükümete oy vermiş kesimler, beni hükümete bir uyarı fırsatı olarak görüyor.

Benim geçmişte kötü hikâyem yok. Kazanacağımı anlayanlar, fitne ve fesata başvuruyor. Adıgüzel’i başkan seçtirmemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Her türlü iftira ve dedikodu aldı başını gitti. Çünkü benim vatandaşın tek kuruşunu bile rantçılara yedirmeyeceğimi biliyorlar.

Rakiplerimin al birini vur ötekine. Ordu’ya katacakları hiçbir şey kalmamış. Birisi halka karşı harami, öbürü de bu haramilerin gemisinden düşenlerin tutunduğu rotası belli hasarlı sandal.

Projesi olmayan ve söyleyecek sözü olmayanların ‘Adıgüzel de bizimle beraber’ gibi dedikodularla nemalanmalarına da müsaade etmeyiz.

CHP ve Millet İttifakı adayı kimseyle gizli ittifaklarla iltisaklar içinde olmaz. CHP adayı, kendine, partisine ve dolayısıyla ülkesine oy ister.

İlçelerde Millet İttifakı adaylarımıza, Büyükşehir Belediyesi’nde de Millet İttifakı olarak CHP’mize oy istiyoruz. Zaten bu kişiliğimiz ve dik duruşumuzla kazanacağız.

Partimizin oyu üzerine, gençlerin ve kadınların, hastalarımın, iktidara uyarı vermek isteyen kesimlerin desteğini kattığımızda bunu rahatlıkla başaracağız.

Halkımızı asla terk etmeyiz. Pazara kadar değil mezara kadar halkımızın da partimizin de fikrimizin de yanındayız. Bu güç ve bu inançla başaracağız.

Martın sonu zafer.

Senin mührün yeter.

 

 

Anahtar Kelimeler : ADIGÜZEL:, MARTIN, SONU, ZAFER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız