HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Haziran 2016 Çarşamba Saat: 10:46

OTOBÜS FİRMALARININ YÜZÜ BAYRAMLA GÜLDÜ

ÖZEL HABER
OTOBÜS FİRMALARININ YÜZÜ BAYRAMLA GÜLDÜ

ÖZEL HABER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan otobüs yazıhanecilerinin verdiği bilgilere göre 9 günlük bayram nedeniyle biletlerin tükendiği belirtildi.

Ordu-Giresun Havaalanının faaliyete girmesiyle bilet satışlarında ve yolcu taşımada yüzleri gülmeyen firma sahiplerinin imdadına Ramazan Bayramı yetişti. Firma sahiplerinin yüzü şimdilik bayram nedeniyle gülmeye başladı.

Otobüs firma ve yazıhane sahipleri bayram tatilini fırsata dönüştürmek isteyen ve il dışında yaşayan Orduluların gidiş-dönüş olarak ve Ordu’dan akrabalarının, yakınlarının, eş ve dostlarının yanlarına gitmek isteyen vatandaşlarında bugünlerden koltukları kapatmaya başladıklarını dile getirdiler.

Bu arada Ordu Üniversitesinde okuyan ve bu ay içerisinde bütünleme sınavlarını bekleyen öğrencilerinde fırsatı kaçırmamak için ellerini çabuk tuttuklarını kaydeden firma yetkilileri bayramdan sonra 10 içerisinde de aynı yoğunluğun yaşanacağını kaydettiler.

Öte yandan firma yetkilileri hazırlamış oldukları ek seferler otobüslerinde de doluluk kapasitesinin aynı olduğunu söylediler.

Diğer taraftan Türkiye genelinde ise bayram tatilini fırsat bilerek memleketlerine gitmek ya da tatil yapmak isteyenler de şimdiden otobüs biletlerinin tükenmesine neden oldular.

Firma yetkilileri ayrıca; “Ek sefer yapılabilecek B2 ve D2 yetki belgeli işletmelerin araçlarını da kullanabileceğiz. Bakanlık bunu 20 gün önceden ilan ettiği için şimdi bütün işletmeler tedbirlerini alacak. 9 günlük bayram süresince yolcularımız bilet konusunda mağdur olmayacak.

Otobüs firmaları ek sefer yapacak, yoğunluğu ortadan kaldıracak. Ayrıca otobüs biletlerinin yolcu terminali ve kurumsal işletmelerden alınması gerektiğini de hatırlatmakta yarar görüyoruz” diye konuştular. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)

 

Anahtar Kelimeler : OTOBÜS, FİRMALARININ, YÜZÜ, BAYRAMLA, GÜLDÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız