HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2019 Cuma Saat: 10:59

Ünye Belediyesi’nden Sosyal Denge Sözleşmesi

Ünye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Ben-Bir-Sen) , 2019 yılını kapsayacak Sosyal Denge Sözleşmesini yeniden imzaladı. Ünye Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Ünye Belediye Başkanı
Ünye Belediyesi’nden Sosyal Denge Sözleşmesi

Ünye Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Ben-Bir-Sen) , 2019 yılını kapsayacak "Sosyal Denge Sözleşmesini" yeniden imzaladı.

Ünye Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar  ve yönetim kurulu katıldı.

Çalışanın emeğinin alın terinin kutsal olduğunu bu sebeple çalışanların refah ve mutluluğuna önem verdiklerini belirten Başkan Tavlı, “Memur-sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen sendikasıyla Belediye Meclisimizin 06.05.2014 tarih ve 139 sayılı kararıyla Sosyal Denge Sözleşmesi yapılmıştır. Anayasamızın 23.09.2010tarihinde değişen 53.maddesi doğrultusunda kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınmıştır. Ülkemizin de imzalamış olduğu Uluslararası Çalışma Örgütü (İLO)sözleşmeleri Anayasamızın 90. Maddesi kapsamında mevzuatımızda bağlayıcı hükümler oluşturmaktadır. Bu kapsamda Çalışanlarımıza en iyi imkanı sunmaya gayret ediyoruz. Sözleşmeyle personele her ay 'sosyal denge tazminatı' adı altında ödeme yapılacak.

Belediye Meclisimiz, memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize diğer çalışanlarımızla eşdeğer bir seviyeye çıkabilmesi adına Sosyal Denge Tazminatının ödenmesine karar vermiştir. Bizler, Ünye’mizi imar ederken personellerimiz iş üreterek bir emek ortaya koyuyor. Çalışanlarımızın refahı için imzaladığımız bu sözleşmenin çalışanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar  ise sözleşme ile çalışanların performanslarının artacağını ümit ettiklerini belirterek sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler : Ünye, Belediyesi’nden, Sosyal, Denge, Sözleşmesi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız