HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Nisan 2019 Perşembe Saat: 09:41

KINIK: "24 MİLYON KİŞİYE YARDIM ULAŞTIRDIK"

Türk Kızılay, İspanya merkezli Business Initiative Directions (BID) kuruluşunun verdiği ve dünyanın en büyük kalite ödüllerinden olan "Uluslararası Kalite Ödülü"ne layık görüldü.
KINIK: "24 MİLYON KİŞİYE YARDIM ULAŞTIRDIK"



Türk Kızılay, İspanya merkezli Business Initiative Directions (BID) kuruluşunun verdiği ve dünyanın en büyük kalite ödüllerinden olan "Uluslararası Kalite Ödülü"ne layık görüldü. 
 

“Ödülü ülkemize getirmek gurur kaynağı” 
 
Başarının arkasında Türk Kızılay’ın kalite standartlarına vermiş olduğu önemin yattığını belirten Kınık, “Kızılay’ın vizyonu çok net. 'Son insan ıstırabı dinene kadar çalışmak ve bu anlamda model bir kuruluş olmak.' Görev tanımları çok net. Bu görevleri nasıl yerine getireceğiyle ilgili stratejisi çok net. Kızılay, uluslararası kalite taahhütleri altın kategorisinde ödüle layık görüldü. Bu, Kızılay'ın yapmış olduğu faaliyetlerin, yönetişim modelinin ve uluslararası paydaşlarının da dünya çapında takdir gördüğünün bir göstergesi. Dolayısıyla uluslararası anlamda takdir görmek, bu ödülü Kızılay adına ülkemize getirmek ayrı bir gurur kaynağı." 
 
Türk Kızılay’ın 151. yılına girdiğini ve çok köklü bir gelenek ve gücü temsil ettiğini vurgulayan Kınık, Kızılay’ın kendi kategorisindeki kuruluşlar içerisinde dünyada ilk 3 içinde yer aldığını kaydetti.
  
Geçen yıl Kızılay’ın 24 milyon kişiye insani yardım ulaştırdığını hatırlatan Kınık, bunların 7 milyonunun da yurt dışındaki insanlardan oluştuğunu ifade etti.  İnsanların acılarını hafifletmeye çalıştıklarını ve Türk Kızılay’ın yaklaşık 2,7 milyon kan ürününün 9 milyona yakın hastaya şifa olduğu bilgisini paylaşan Kınık ayrıca Türkiye'nin 2030'a kadar yoksulluğu ortadan kaldırma hedefine katkı sağlayacaklarını vurguladı.
 
Kınık, "Kızılay bundan önceki bir buçuk asırlık yürüyüşünü bundan sonra da aynı kalite yaklaşımıyla ve aynı vizyonla devam ettirecektir." değerlendirmesinde bulundu.
 
Türkiye'de daha önce BID Kalite Ödülüne, Doğuş Holding, ICF Airports (Antalya), SETUR AŞ gibi Türk şirketleri de üstün kalite anlayışları ve kalite standartlarını sürekli iyileştirme gibi ölçütlere göre layık görülmüştü.

 

Anahtar Kelimeler : KINIK:, "24, MİLYON, KİŞİYE, YARDIM, ULAŞTIRDIK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız