HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Nisan 2019 Perşembe Saat: 09:48

“NE İSTEDİNİZ KÖPEĞİMDEN”

Ordu’nun Altınordu İlçesi Altunyurt Mahallesinde bir köpek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldü. Ankara Batıkent’te ki köpeklerin gıdaya karıştırılarak zehirlenmesi üzerine sarsılan Türkiye’de, benzer ola
“NE İSTEDİNİZ KÖPEĞİMDEN”

Ordu’nun Altınordu İlçesi Altunyurt Mahallesinde bir köpek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldü. Ankara Batıkent’te ki köpeklerin gıdaya karıştırılarak zehirlenmesi üzerine sarsılan Türkiye’de, benzer olay bu kez de Ordu’da yaşandı.

Altunyurt mahallesinde yaşayan Emine Yeşilyurt adlı vatandaşa ait köpek, 3 gün önce henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından gıdaya zehir katılarak öldürüldü. 3 gündür tedavi gören köpeğin dün öğlen saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı öğrenildi.

Köpek sahibi Emine Yeşilyurt ise gazetemize yaptığı açıklamada; “Tek isteğim bunu yapan vicdansızların bir an önce tespit edilerek yakalanması ve gereken cezayı almalarıdır. Köpeğim zararsız bir hayvandı. Mahallede herkeste severdi. Kim veya hangi vicdan dışı insanlar bunu yaptı bilemiyorum.

Ben ona bir evladım gibi bakıyordum. Üzüntümün tarifini sizlere anlatamam. Bu barbar veya barbarlar bir an önce yakalansın hak ettikleri cezayı alsınlar. Hayvanın ağzı var dili yok. Kimseye zararı yok. Bunlar nasıl insan? Bu nasıl bir duygu? Nasıl bir vahşet? Bu sorumsuzluğun mutlaka bir bedeli, bir karşılığı olmalı. Ordu’da katliam durmuyor. Ne istediniz köpeğimden. Yetkililer ne olur bu olaya duyarsız kalmasın” dedi. 

Anahtar Kelimeler : “NE, İSTEDİNİZ, KÖPEĞİMDEN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız