HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Nisan 2019 Cumartesi Saat: 10:37

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR TEK YÜREK

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu projesi için, üç ilçenin belediye başkanları ile AK Parti ilçe başkanları Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR TEK YÜREK

Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu projesi için, üç ilçenin belediye başkanları ile AK Parti ilçe başkanları Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, AK Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette Ünye-Akkuş-Niksar Karayolu Projesi’nin son durumu hakkında bilgi alıp istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

-“Toplantımız üç ilçemize de hayırlar getirsin”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Karayolları 7. Bölge Müdürlüğümüzü üç belediye başkanı ortak bir payda uğruna ziyaret ettik. Bölge müdürümüzle Niksar-Akkuş-Ünye Karayolu’nun mevcut halinin iyileştirilmesi ve yeni yol projemizin son hali hakkında istişarelerde bulunduk. Toplantımız üç ilçemize de hayırlar getirsin.” dedi.

Tavlı ayrıca, Fevzi Çakmak Mahallesi Söğütlü Sokak girişinde bulunan depo alanının taşınması ve malzemelerin taşınacak olduğu alanın belediyeye geçici tahsisinin yapılması konusunda Bölge Müdürü Gönenli’ye taleplerini ilettiğini ifade etti.   

-“Üç ilçe için önem arz etmektedir”-

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise, “Niksar, Akkuş, Ünye birbirine gönülden bağlı kentlerdir. Bu bağı birlikte yapacağımız projeler ile güçlendireceğiz. Bu bağlamda Ünye-Akkuş-Niksar Yolu bu üç ilçe için önem arz etmektedir.” diye konuştular.

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR, TEK, YÜREK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız