HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Mayıs 2019 Çarşamba Saat: 10:41

VALİ SEDDAR YAVUZ’DAN 1 MAYIS MESAJI

  Ordu Valisi Seddar Yavuz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
VALİ SEDDAR YAVUZ’DAN 1 MAYIS MESAJI

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “2008 yılı Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilen 1 Mayıs, 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen yasa ile resmi tatil ilan edilmiştir.

 

Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.

 

Alın terinin, beden gücünün, göz nurunun, hakkın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması, işçi ve işveren arasındaki muhtemel problemlerin giderilerek hak ve hukuk çerçevesinde karşılıklı dengelerin tesis edilmesi adına kutlanmaktadır.

 

Bu vesileyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü barış, hoşgörü ve kardeşliğin egemen olduğu, kutlamaların her türlü olumsuzluktan uzak bir bayram havası içerisinde geçmesini temenni ediyor, bu günü bütün işçi ve emekçi vatandaşlarımızın demokratik ve barışçı yollarla haklarını aramalarının simgesi olarak kutluyor, ekmeğini alın teriyle kazanan tüm kardeşlerimize sağlık, esenlik ve başarılar diliyor, Aziz Milletimize ve tüm dünya milletlerine kan ve göz yaşından arınmış, barış ve huzur içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşlik dolu bir gelecek temenni ediyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, SEDDAR, YAVUZ’DAN, 1, MAYIS, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız