HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Haziran 2016 Pazartesi

TEKİNTAŞ; “MAHALLEMİZ ADI GİBİ YENİ OLACAK”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Yeni Mahalle, adı gibi yepyeni bir çehreye kavuşacak” dedi.
TEKİNTAŞ; “MAHALLEMİZ ADI GİBİ YENİ OLACAK”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Yeni Mahalle, adı gibi yepyeni bir çehreye kavuşacak” dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından Yeni Mahallede iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim ve 5 binin üzerinde mahalle sakini katıldı.

İftar programı öncesi mahalle sakinlerine bir konuşma yapan Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Yeni Mahallede komşuları bir araya getirerek gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni mahalle bizim önemli mahallelerimizden birisidir. Biz sizlerden aldığımız güç ile çıktığımız bu yolda hedeflediğimiz ve yaşanabilir bir Altınordu inşa etme çalışmamıza devam ediyoruz.

Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyemiz şehrimizin daha modern  olması için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Tek gayemiz siz Altınordulu hemşerilerimizi modern bir ilçede yaşatmak ve hak ettiğiniz kaliteyi sizlere sağlamaktır. Yeni mahalle 15 binin üzerinde nüfusu barındıran bir mahallemiz. Bizim tek hedefimiz yıllardan beri el dokunulmamış caddelerimizi ve yollarımızı güzelleştirmek. Bunu yaparken de siz hemşerilerimizden biraz sabır bekliyoruz”

“SICAK ASFALT VE BASKI BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI”

2016 yılında uygulamaya koyduğumuz sıcak asfalt çalışmasında şuana kadar 10 km’nin üzerinde bir yol ağında çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş “ Ekiplerimiz şuanda Karşıyaka ve Şirinevler mahallesinde bu iki mahallemizde çalışmamız kısa bir süre sonra bitecek. Bu mahallelerimizde daha sonra baskı beton kaldırım çalışmamızı yapacağız.

Buradaki çalışmaların ardından ekiplerimiz Şahincili mahallemize ve içinde bulunduğumuz Yeni mahalle ve Subaşı mahallesinde çalışmalara başlayacaklar. Sizin bize olan desteğiniz bu akşam olduğu gibi devam ettiği sürece bizlerde her zaman sizin yanınızda sizlerin emrinde olacağız.

“PARKE YOL KALMAYACAK”

Ekiplerimizin girdiği hiçbir mahallede parke yolun ve eski kaldırımların kalmayacağını ifade eden Altınordu  Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ İlçemizde hiçbir mahallemizde parke yol ve eski kaldırım kalmayacak. Bu kaldırımlar sökülüp standartları yüksek kaldırımlar yapacağız. Engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanacakları kaldırımları diğer mahallelerimizde yaptık, bu mahallelerimizde de yapacağız. Sıcak asfalt çalışması yapmak için söktüğümüz kaldırımları ise dış mahallelerimizde milletimizin hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz”

“92 MAHALLEDE VARIZ”

Altınordu Belediyesi olarak 92 Mahallede olduklarının altını çizen Başkan Engin Tekintaş “ Altınordu  Belediyesi olarak 92 mahallemizde hizmetlerimizi milletimize sunmaya devam ediyoruz. Her mahallede bir ekibimiz ya çalışıyor, ya da çalışmasını tamamlamış durumda. Beton yol, sıcak asfalt, park ve bahçeler veya diğer sosyal çalışmalarımız ile milletimizin 7 gün 24 saat yanlarında ve hizmetindeyiz” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ ENGİN TEKİNTAŞ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesinde gerçekleştirilen iftar programına katılan AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak “ Altınordu Belediyemizin Ramazan boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programları milletimizi bir araya getirmesi açısından çok önemli. Bu çalışmasından dolayı Başkanımızı ve Başkan yardımcılarımızı kutluyorum.

Ordu’da Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe Belediyelerimizin yaptıkları çalışmaları takdir ile karşılıyorum. Bu birlik ve beraberliğin korunabilmesi ve kalıcı hale getirilmesi için bizlerde TBMM’nde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu akşam burada olan 5 bin kişinin bu duygu ve düşünce ile burada bulunduğunu biliyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : TEKİNTAŞ;, “MAHALLEMİZ, ADI, GİBİ, YENİ, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız