HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2016 Salı

ÖZNUR’DAN 5 GÜNDÜR HABER YOK

Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Subaşı Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Öznur Ekşi Ateş, 23 Haziran Perşembe gününden beri kayıp.
ÖZNUR’DAN 5 GÜNDÜR HABER YOK

Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Subaşı Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki lise 2. sınıf öğrencisi Öznur Ekşi Ateş, 23 Haziran Perşembe gününden beri kayıp.

Beş gündür kızından haber alamayan ve endişeli bir şekilde haber bekleyen anne Havva Ateş, kızını en son Perşembe akşamı saat 22.00 sularında gördüğünü söyleyerek, “Perşembe akşamı iftardan sonra ben engelli oğlumu dışarı çıkardım. Kızıma sende benimle gel dedim ama ‘rahatsızım evde kalacağım’ dedi. Ama bizim peşimizden evden çıkmış. O günden beri haber alamıyorum. Çok korkuyorum başına bir şey gelir diye.”

Polis ve savcılığa başvurduklarını ve her yerde kızının arandığını ancak hiçbir yerde izine rastlanmadığını söyleyen 35 yaşındaki anne Havva Ateş, “kızım lisede okuyor. Bu sene sınıfta kaldı. Okul bittikten sonra içine kapandı, kimseyle konuşmaz olmuştu. Neyi olduğumu sorduğumda da bir şeyinin olmadığını söylüyordu. Evde bir sorunumuz yoktu. Kocam vefat ettiğinden beri biri engelli üç çocuğumla beraber hayatta kalmaya çalışıyorum. Kızımın kaybolması beni mahvetti. Kızımı en son Altınordu Belediyesi güvenlik kamerası görüntülemiş. Kızımın telefonu bozuktu orada telefonla konuşuyor. İkinci bir telefonu olup olmadığını bilmiyorum.”

Bu yılki Anneler Günü’nde Altınordu’da yılın annesi seçilen biri engelli olmak üzere üç çocuğuyla yaşayan anne Havva Ateş, korku ve endişe içerisinde kızına seslenerek, bir an önce evine dön çağrısında bulunurken, görenlerin bilenlerinde polise başvurmalarını istedi. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ÖZNUR’DAN, 5, GÜNDÜR, HABER, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız