HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Mayıs 2019 Cumartesi Saat: 09:31

“BUGÜN VE YARINLARIMIZ GENÇLERİMİZİN ELİNDE”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Metin Gündoğdu, yazılı mesajında “Ya bağımsızlık ya ölüm diyerek Samsun’dan yola çıkan ceddimiz bağı
“BUGÜN VE YARINLARIMIZ GENÇLERİMİZİN ELİNDE”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 


Metin Gündoğdu, yazılı mesajında “Ya bağımsızlık ya ölüm diyerek Samsun’dan yola çıkan ceddimiz bağımsızlık mücadelesini 19 Mayıs 1919’da başlattı. 100 yıl önce, Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milli mücadeleyi büyük fedakarlıklarla kazanmış ve bağımsızlığımızın bugünlere gelmesini sağlamıştır.” dedi.



AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu mesajında şu ifadeleri kullandı “19 Mayıs’ın gençliğe bir bayram olarak hediye edilmesi milletimizin yeni nesillere ve gençlerimize verdiği önemin göstergesidir. Bağımsızlığımızın korumasında ve bugünlere gelmesinde büyük önemi olan gençlerimiz bugünlerimizin ve geleceğimizin en büyük teminatıdır. Milli ve manevi değerlerimize sahip gençlerimizin ilimle, sanatla, sporla, ülkemizi daha ileriye taşıyacağına inancımız tamdır.”

“Bu düşüncelerle bağımsızlık yolunda her türlü fedakarlığı ve kahramanlığı ortaya koymuş aziz şehitlerimizi ve ecdadımızı şükranla yad ediyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız