HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mayıs 2019 Pazartesi Saat: 10:31

ORDU BAROSUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Baro Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz ve Yönetim Kurulu, 23. Genel Kurulu Sonucu yeniden seçilerek göreve gelen Oda Başkanı Bahadır Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
ORDU BAROSUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ordu Baro Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz ve Yönetim Kurulu, 23. Genel Kurulu Sonucu yeniden seçilerek göreve gelen Oda Başkanı Bahadır Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ordu Baro Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz beraberinde; Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sibel Torun, Genel Saymanı Meltem Saraner Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Çakır ve Esra Turan Aydın katıldılar.

Ziyaretçileri Oda Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu Başkanları ile Yöneticileri karşıladılar.

Yeni görevlerinde başarılar dileyen Ordu Baro Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz; ‘‘Meslek örgütleri anayasanın 135. Maddesine tanımlanmış demokratik işleyişi ile çalışan hem meslektaşların birbiri ile olan ilişkilerinde, hemde iş sahiplerinde dürüstlüğü ve güveni ön plana çıkartmayı amaçlayan mesleğin gelişimini amaçlayan meslek örgütleridir. Bu anlamda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası gerek ülkemizde gerekse ilimizde önde gelen meslek örgütlerinden birisidir. Geçen dönemde olağanüstü performans gösteren Sevgili Bahadır Başkanımız ve Yönetim Kurulu ikinci dönemde de bu başarıyı tekrarlayacaklarından en ufak bir şüphemiz yoktur. Bizlerde bir meslek örgütü olarak kendilerini ziyaret etmek ve başarı dileklerimizi iletmek istedik. Kendileri ile her zaman hem başkanlık düzeyinde, hemde kurumsal anlamda dayanışma ve işbirliği içerisinde bulunacağımız şüphesizdir. Kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Mesleklerinin ilerlemesini ve gelişmesini temenni ediyoruz. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.’’ Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Sayın Baro Başkanımız ve Değerli Yönetim Kuruluna 23. Olağan Genel Kurul sonrasında yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum. Ordu Barosu ve Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ilişkisi 1990’dan bu yana var ama sayın başkanımız Haluk Murat Poyraz’ın döneminde çok daha farklı bir noktaya gitmiştir. Hatta sayın başkanın akademik odalar ve bütün STK'ları içeriğine alan Ordu düşünce platformu gibi bir çalışma düşüncesi vardı. Kendisi Ordu’nun bütün çalışmalarına ve Ordu ile ilgili bütün olayların içerisinde var. Türkiye’de kadın hakları ve çocuk hakları konusunda çok önemli projelere imza attılar. Kendileri ile gurur duyuyorum. Ulusal düzeyde de ses getiren çalışmalardı. Bu farkındalık yaratan çalışmaları bizde izliyoruz. Bu şehirde yaşayan birisi olarak aslında hukuka en çok ihtiyaç olduğu zamanda Ordu Barosu’nun bu duruşuyla her zaman bizler için bir güven meselesidir. Bu ülkenin en önemli sorunu hukukun ve adaletin herkese eşit uygulandığını hissettirilmesi ve o güvenin alınması konusunda Ordu şanslıdır. En önemli hukukun savunucularından Ordu Barosu’nun bu duruşunu seviyoruz. Vatandaşlar için bizler için çok önemlidir. Kendilerine ve Yönetim Kuruluna bu fedakâr çalışmaları için teşekkür ediyorum. Bu birlik beraberliğimiz, dostluğumuz, kamu kurumu niteliğindeki meslek odası birlikteliğimiz aynı şekilde artarak büyüyecek ve devam edecektir. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, BAROSUNDAN, HAYIRLI, OLSUN, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız