HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 11:26

GÜLER: “GENÇLERİN EMRİNDEYİM”

Otomotiv Sektöründe Yenilikçi Staj Uygulamaları kapsamında yurt dışında staj yapma imkânı bulan öğrencilerle bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarıyla gençler
GÜLER: “GENÇLERİN EMRİNDEYİM”

Otomotiv Sektöründe Yenilikçi Staj Uygulamaları kapsamında yurt dışında staj yapma imkânı bulan öğrencilerle bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarıyla gençlerin emrinde olduklarını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Otomotiv Sektöründe Yenilikçi Staj Uygulamaları kapsamında yurt dışında staj yapan Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin sertifika dağıtım programına katıldı.

Başkan Güler programda yaptığı konuşmada, yapılan çalışmayı çok beğendiğini belirterek, “Dünyanın en iyi şirketlerini buraya getireceğiz. Büyükşehir Belediyesinin bütün imkânlarını sizlere sunmaya hazırız” dedi.

“BU EKİPLE ORDU’DA HER ŞEYİ YAPABİLİRİZ”

Öğrencilere destek sözü veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Maşallahınız var, bu özgüvenle siz her yere gidersiniz. Çok ileri görüşlü bir proje hazırlamışsınız. Harikulade güzel bir çalışma ortaya çıkmış. Sizleri tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siz gençlerin emrindeyim. Erasmus programı sadece yurt dışında olmuyor. Biz erasmusu sizin ayağınıza getiririz. Dünyanın en iyi şirketlerini buraya getireceğiz. Büyükşehir Belediyesinin bütün imkânlarını sizlere sunmaya hazırız. Sizlere araştırmalarınızı yapabileceğiniz bir çalışma ortamı hazırlayabiliriz. Orada sistemin mekanizmalarını, malzemelerini inceleyin. Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Huawei’iye bakın. 150 bin kişinin çalıştığı şirkette 75 bin çalışan Ar-Ge’ci var. Bu ekiple biz de Ordu’da her şeyi yapabiliriz. Vites büyütün ve kendinizi Ordu’da değil Japonya’da Amerika’da düşünün. Sizin projelerinize bizleri de katın” diye konuştu.

30 ÖĞRENCİ YURTDIŞINDA STAJ YAPTI

Avrupa Birliği Bakanlığınca  yürütülmekte olan Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında Otomotiv Sektöründe Yenilikçi Staj Uygulamalarına katılan 30 kişi 1-14 Ocak tarihleri arasında Macaristan ve Çekya’da, 3-16 Mart 2018’de Portekiz’de 14 gün staj yaptı.

Programa katılan öğrenciler bir otomotiv fabrika/servis/bakım alanında mesleki ve sosyal becerilerini geliştirmenin yanı sıra kendi meslek alanlarıyla ilgili staj olanakları oluşturarak uluslararası deneyim kazandı.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLER:, “GENÇLERİN, EMRİNDEYİM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız