HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 11:29

”SİZLER BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

 
”SİZLER BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, ”Denizkurdu-2019“ tatbikatı kapsamında Ordu’ya demir atan TCG Fatih gemisini ziyaret ederek, düzenlenen iftar programına katıldı.

TCG Fatih gemisinde gerçekleştirilen iftar programına Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, TCG Fatih Gemisi 2’inci hücumbot Filotillası Komodoru Dz. Alb. Aziz Bakıoğlu, TCG Fatih (F-242) Gemi Komutanı Dz. Yrb. Levent Barbak, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ahmet Meydan, şehit ve gazi aileleri katıldı.

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın “Denizkurdu-2019” Tatbikatı kapsamında Ordu’yu ziyaret eden 2’inci hücumbot Filotillası Komodoru Dz. Alb. Aziz Bakıoğlu düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, “Tatbikat kapsamında Ordu’da bulunuyoruz. Karadeniz’de Ordu dışında Hopa, Sürmene, Sinop, Samsun, Karadeniz Ereğli, Zonguldak ve İğneada olmak üzere 8 il ve İlçede liman ziyareti icra ediyoruz” dedi.

Konuşmasında şehit ve gazi ailelerine de seslenen Dz. Alb. Aziz Bakıoğlu, ”Sizler bizler için çok değerlisiniz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, biz onlar sayesinde bugün güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamımıza devam ediyoruz. Onların yapmış oldukları fedakârlıkların çok net farkındayız. Şehit ve gazi ailelerimiz, baştacımız olduğunuzu bilmenizi isteriz. Elimizden sizin için ne geliyorsa bizler yapmaya hazırız. Bu fedakârlıklarınızı onların ve sizlerin hiçbir zaman unutmayacağız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” şeklinde konuştu.

Vali Seddar Yavuz ve diğer protokol üyeleri iftar programı sonrası TCG Fatih (F-242) gemisini gezerek, Dz. Alb. Aziz Bakıoğlu’ndan bilgi aldı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız