HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 11:30

YIKILAN SAĞLIK MAHALLESİ İÇİN İLK ADIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de yaptığı konuşmada Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nin heyelanla yıkılmasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a
YIKILAN SAĞLIK MAHALLESİ İÇİN İLK ADIM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de yaptığı konuşmada Aybastı ilçesi Sağlık Mahallesi’nin heyelanla yıkılmasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı’nın kamuoyuna beyanlarında vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde konutların inşasına hemen başlanacağının ifade edildiğini hatırlatan Adıgüzel, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a şu soruları yöneltti: 

Mahallenin sağlam zeminli başka bir bölgeye yeniden kurulması planlanmakta mıdır?

Afete maruz kalan vatandaşların evlerinin inşalarında ve bu evlere arsa tahsisinde vatandaşlarımızdan herhangi bir maddi destek beklenmekte midir, yoksa hibe yolu ile mi yapılacaktır? 

Şayet vatandaşlarımızdan bir maddi destek bekleniyorsa, zaten maddi zorluklar çeken bir de üstüne evleri ve evlerinin bulunduğu arazileri tamamen yok olan bu insanlar herhangi bir maddi ödemeyi nasıl karşılayacaktır?

Ordu’da heyelan riski altında olan pek çok mahalle bulunduğunu hatırlatan Milletvekili Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a yönelik hazırladığı önergede ise heyelanla yıkılan Sağlık Mahallesi’nin afet bölgesi ilan edilip edilmeyeceğini sordu.

 

Anahtar Kelimeler : YIKILAN, SAĞLIK, MAHALLESİ, İÇİN, İLK, ADIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız