HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 07:50

“TOLUMSAL FARKLILIK OLUŞTURUYORUZ”

ODÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ve Orduda bir ilk niteliği taşıyan İnteraktif Gezen Serginin açılışı gerçekleştirildi. Eğiti
“TOLUMSAL FARKLILIK OLUŞTURUYORUZ”

ODÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ve Ordu'da bir ilk niteliği taşıyan "İnteraktif Gezen Sergi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen sergi açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadık Kılıç, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Materyal geliştirme dersi kapsamında düzenlenen ve 3-6 yaş arasındaki çocukların eğitim materyalleriyle etkileşiminin sağlanması ile açık alanda oyun etkinliklerinin işlevsel hale getirilmesinin amaçlandığı etkinlik çerçevesinde kullanılan materyallerin çocukların zihinsel, fiziksel, sosyal-duygusal, dil gelişimlerini ve öz bakım becerilerini desteklediği ve  Ordu’nun değişik noktalarındaki daha çok çocuğa, ailelere ve öğretmenlere ulaşmanın hedeflendiği bilgisi verildi.

Ordu'da bir ilk niteliği taşıyan serginin önemine değinen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, “Üniversitemiz gerçekleştirdiği bu tür etkinliklerle toplumsal farkındalığı arttırmakta öğrencilerin ve çocuklarımızın sosyal motivasyonlarını da güçlendirmektedir. Yarının teminatı olan çocuklarımızın sosyal ve zihinsel gelişimlerini sağlıklı bir biçimde gerçekleştirmesi noktasında önem arz eden bu serginin bir ilk özelliği taşıması da oldukça anlamlıdır. Bu vesileyle Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Bölümü öğrencilerimizi verdikleri emek ve onlara farkındalık kazandırarak bu serginin açılışında emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “TOLUMSAL, FARKLILIK, OLUŞTURUYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız