HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Haziran 2019 Cuma Saat: 12:40

İMAMOĞLU; “BİR AVUÇ İNSAN HAKKIMIZI GASP ETTİ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 'Millet ittifakı', İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon ve Giresun'daki bayramlaşma programının ardından karayoluyla geldiği Ordu'da, partililerle vatanda
İMAMOĞLU; “BİR AVUÇ İNSAN HAKKIMIZI GASP ETTİ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin 'Millet ittifakı', İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon ve Giresun'daki bayramlaşma programının ardından karayoluyla geldiği Ordu'da, partililerle vatandaşlarla bayramlaştı. 23 Haziran'da yenilenecek seçim için destek isteyen ve Cumhuriyet Meydanı'nda, düzenlenen bayramlaşma programında kalabalığa seslenen Ekrem İmamoğlu, "Sizi asla mahcup etmeyeceğim. Ordu'daki genç kardeşlerim bana baktıklarında beni izlediklerinde sizler Ordu'daki büyükler, anneler, babalar gençlere diyecek ki; 'Ekrem ağabeyin gibi olabilirsin' Ben onlara örnek olacağım. Şimdi Karadenizli hemşerilerimin benimle gurur duymaları için çok çalışacağıma, çocuklara örnek olacağıma, onlara hizmet edeceğime söz veriyorum" dedi.

'BEN HERKESİ KUCAKLAŞTIRIP BARIŞTIRACAĞIM'

Seçimi yeniden kazandığı takdirde İstanbul'da herkesi kucaklaştırıp barıştıracağını söyleyen İmamoğlu, "Ben 40 haneli bir köyde doğmuş, Karadeniz'in bir çocuğu olarak 17 yıl bu bölgede okumuş, İstanbul'da üniversitesini bitirmiş, iş insanı olarak çok çalışarak eğer dünya kenti İstanbul'a bir belediye başkanı oluyorsam bunu neye borçluyum söyleyeyim mi; cumhuriyete, demokrasiye, Atatürk'e borçluyum. Ben İstanbul'a giderken sizlerin selamlarını, Karadeniz'in, Trabzon'un, Giresun'un, Ordu'nun, Samsun'un, Rize'nin, Artvin'in selamını İstanbul'a götüreceğim. Türkiye o kadar güzel coğrafya ki İstanbul'dan da size Diyarbakırlının, İzmirlinin, Balıkesirlinin, herkesin İstanbul'un selamını getirdim. Ben İstanbul'da herkesi kucaklaştıracağım, barıştıracağım. Onlar kavga ettirmek istiyor, ben barıştıracağım" diye konuştu.

 ORDULULARA TEŞEKKÜR ETTİ

 Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada, kendisiyle kucaklaşan ve bağrına basan Karadenizli hemşehrilerine de ayrıca teşekkür ederek 23 Haziran'da bir bayram daha yapacaklarını sözlerine ekleyerek; "Bu kardeşiniz 31 Mart'tan sonra buraya sizleri ziyarete belediye başkanı olarak gelecekti.

 

 

Ben yine dedim ki 'Acaba ertelesem mi 23 Haziran'dan sonraya?' Sonra karar verdim, dedim ki 'Kardeşim bu millet seni seçti, sen belediye başkanısın, git köyünde ana ocağında, baba ocağında bayramını kutla ve gitmişken Karadeniz'in heyecanını topla yüreğine koy, İstanbul'a dön'. Onun için buradayım" şeklinde konuştu.

 “DEMOKRASİ MÜCADELESİ VERECEĞİM”

23 Haziran'da sadece bir İstanbul seçimi olmayacağına da ayrıca dikkat çeken İmamoğlu, "23 Haziran aynı zamanda bir demokrasiye dönük mücadele günü. Ben sadece İstanbul Belediye Başkanı seçilmeyeceğim, aynı zamanda ben demokrasi mücadelesi vereceğim. Ne yazık ki bir avuç insan bizim demokrasi sürecimize zarar verdi. Hakkımızı gasbetti ama biz milletçe İstanbul'da bunu yapanlara en sert cevabı yine sandıkta vereceğiz" ifadelerini kullandı.

“NAMUSLU, AHLAKLI BİRİSİ OLMAYA SÖZ VERİYORUM”

"Sizi asla mahcup etmeyeceğim." diyen İmamoğlu, şunları söyledi: "Ordu'daki genç kardeşlerim bana baktıklarında, beni izlediklerinde sizler, Ordu'daki büyükler, anneler, babalar çocuklara, gençlere diyecek ki 'Ekrem abim gibi olabilirsin'. Ben onlara örnek olacağım. Şimdi Karadenizli hemşehrilerimin benimle gurur duymaları için çok çalışmaya söz veriyorum. Gençlere ve çocuklara örnek olmaya söz veriyorum. Onlara hizmet etmeye söz veriyorum. Bayrağına, milletine vatanına bağlı kalarak namuslu ahlaklı birisi olmaya söz veriyorum."

“ATATÜRK’E BORÇLUYUM”

Ekrem İmamoğlu, kırk haneli bir köyde doğduğunu, Karadeniz'in bir çocuğu olarak bu bölgede okuduğunu anlatarak "İstanbul'da üniversitesini bitirmiş iş insanı olarak, bir anne babanın evladı olarak çok çalışarak eğer dünya kenti İstanbul'a bir belediye başkanı oluyorsam bunu neye borçluyum söyleyeyim mi? Cumhuriyete, demokrasiye, Atatürk'e borçluyum." dedi.

Anahtar Kelimeler : İMAMOĞLU;, “BİR, AVUÇ, İNSAN, HAKKIMIZI, GASP, ETTİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız