HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Haziran 2019 Perşembe Saat: 10:13

FAKÜLTEDE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUSU

ODÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Re
FAKÜLTEDE MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUSU

ODÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Noyan, Prof. Dr. Fikri Balta,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen Akçin, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri Yener, akademik ve idari personel, öğrenciler, mezun olan öğrencilerin aileleri ile davetliler katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi Nurfidan Varlık, “Lisans hayatında mesleki bilgi ve becerileri kazanmak için gösterdiğimiz çabalar sonucunda mezun olmaya hak kazandık. Hemşirelik mesleğinin insan sağlığının her aşmasında etkili olan ayrı bir sağlık ekibi üyesi olduğunu ve hasta bakımının temelini oluşturan bir meslek olduğunu öğreten, mesleği sevmemize ve mesleğe en iyi şekilde hazırlanmamızda önemli katkıları olan hocalarımıza, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, “Bugün Fakültemizin Hemşirelik bölümünden 94 öğrencimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, mesleki bilgi ve becerilerinizi icra ederken profesyonel ölçütlere ve etik değerlere uygun davranınız. İnsan haklarına ve hasta haklarına karşı duyarlı olunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için motivasyonunuzu yüksek tutunuz. Üzerinizde emeği olan ailelerinize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyor;  yeni bir yaşamın başlangıcında olan sizlere dürüst, adil, yeniliklere açık, mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Üniversitemiz bünyesinde eğitimlerini tamamlayarak ilgili bölüm ve programlardan başarıyla mezun olan öğrencilerimiz; ülkemizin kalkınmasına, bilimin ilerlemesine, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin aralıksız sürdürülmesine katkı sağlamaktadırlar. Bizler de Ordu Üniversitesi olarak bu eğitim sürecinde yakın gelecekte rekabetin en önemli kaynağının ‘bilgi’ olacağını genç zihinlere işleyerek öğrencilerimizi hayata hazırlamakta ve mezun etmekteyiz. Bugün burada Sağlık Bilimleri Fakültemizden eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu hep beraber yaşamaktayız. Öncelikle mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve onların yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten değerli öğretim elemanlarımızı, evlatlarının yetişmesi için yaptıkları fedakârlıklardan dolayı değerli ailelerimizi kutluyorum. Sevgili öğrencilerimiz, sizler bu ülkenin yarınları olduğunuzu asla aklınızdan çıkarmayınız. Hangi alanda çalışmalar yürütürseniz yürütün, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak farklı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız. Sizlere başarılı olabilmek için farklılaşmanın büyük önem arz ettiğini bir kez daha hatırlatarak ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, onurlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç fakülte birincisi Nurfidan Varlık’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan fakülte ikincisi Hatice Nur Nefes’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Balta ise fakülte üçüncüsü Buse Çildoğan’a ödüllerini verdi.

Hemşirelik bölümü öğrencilerinin kısa video gösterimi ile devam eden tören, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi, hemşirelik andının okunması ve mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler : FAKÜLTEDE, MEZUNİYET, TÖRENİ, COŞKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız