HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Haziran 2019 Cuma Saat: 17:58

F Klavye Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Ordu Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Altınordu İlçe Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen “F Klavye Kullanıyorum 10 Parmakla Yazıyorum” isimli proje tam
F Klavye Kursuna Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Ordu Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Altınordu İlçe Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü ile işbirliği içinde gerçekleştirilen “F Klavye Kullanıyorum 10 Parmakla Yazıyorum” isimli proje tamamlandı.

“F Klavye Kullanıyorum 10 Parmakla Yazıyorum” isimli projenin sertifika töreni, Ordu Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sertifika törenine, Vali yardımcısı Ekrem Yaman, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yüksel Çetin ve Altınordu Halk Eğitim Müdürü Zeki Özkan, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdür Vekili Yeliz Çakar Güleş, 35 farklı kamu kurumundan sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin F klavyeyi etkin kullanma ve hızlı yazma becerilerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan projede, 10 parmak ile hızlı yazan kamu personeli, yazmaya harcadığı zamanı % 80 azaltabilecek ve işlem yapılan süreyi daha kısa sürede tamamlayabilecek. Bunun da kamu hizmeti alanların bekleme sürelerini kısaltması beklenmektedir.

 

Anahtar Kelimeler : F, Klavye, Kursuna, Katılanlar, Sertifikalarını, Aldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız