HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 11:26

OBB’DEN TRABZON’A TAM DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla Trabzon’un Araklı ilçesinde 18 Haziran 2019 tarihinde etkili olan sağanak yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketinde kayıp olan 3 vatandaşın aranması çalı
OBB’DEN TRABZON’A TAM DESTEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla Trabzon’un Araklı ilçesinde 18 Haziran 2019 tarihinde etkili olan sağanak yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketinde kayıp olan 3 vatandaşın aranması çalışmalarına destek vermek, afet sonrası sürdürülen çalışmalara destek vermek amacıyla İtfaiye Arama-Kurtarma ekibi bölgeye gönderildi.

Aralarında iki adet dalgıcın bulunduğu 6 kişilik profesyonel arama kurtarma ekibi sabah saatlerinde bölgeye hareket etti. Hareket öncesi ekibi ziyaret eden ve son talimatları veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın, ekibin başarılı bir şekilde çalışma yapacağına inandığını belirtti. Aydın, “Trabzon Araklı’da 18 Haziran’da gerçekleşen sağanak yağışlarla sel felaketi vuku buldu.  Üç tane vatandaşımıza hala ulaşılamadı. Büyükşehir Belediyesi olarak sayın başkanımızın talimatı üzerine bir arama kurtarma ekibini bölgeye gönderiyoruz. Ekibimizde iki tane profesyonel su altı dalgıcı bulunmakta. İki araç ve tüm ekipmanlarıyla kendilerini uğurlayacağız. İnşallah bölgeye ulaşarak acılı insanlarımızın bir nebze olsun acısını dindirmek, onların acılarına ortak olmak adına gerekli desteği vereceğiz. İnşallah rabbim kazasız belasız çalışmaları yaparak arkadaşlarımızın geri dönmesini nasip eyler” dedi.

6 kişilik profesyonel arama kurtarma ekibi bölgeye ulaşarak çalışmalarına ara vermeden başladı.

 

Anahtar Kelimeler : OBB’DEN, TRABZON’A, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız